Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu - Berbec

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii au chef de vorbă și dezvăluie secrete personale. În iubire, cuceresc, rapid, pe oricine dar nu sunt statornici.

Horoscopul săptămânii 4-10 septembrie 2017 pentru zodia Berbec le recomandă nativilor mai multă discreție.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Luna Plină din data de 6 septembrie va avea loc în casa Trecutului și Secretelor din astrograma Berbecilor.

Iar aceștia se pot lăsa duși de val și de emoții și pot dezvălui secrete personale sau informații pe care le dețin despre alții. Li se recomandă mai multă discreție!

Berbecii vor avea chef de dialog și în cuplu, deoarece planeta Comunicării, Mercur, își va încheia tranzitul retrograd în ziua de 5 septembrie, în casa Iubirii din astrograma lor.

În aceeași zi, planeta Marte, va intra în zodia Fecioară, unde se află, deja, Soarele. Pentru Berbeci, asta înseamnă mai multă determinare și ambiție în plan profesional.

În ziua de joi, 7 septembrie, Luna va ajunge în zodia Berbec și, ajutată de Uranus, va accentua dorința nativilor de a-și face ordine în viață.

Vineri, 8 septembrie, Luna va fi în armonie cu planeta Iubirii, aducându-le Berbecilor un plus de noroc în plan sentimental.

Sâmbătă, 9 septembrie, Luna va fi în armonie cu Uranus și cu planeta Mercur, iar încercările Berbecilor de a cuceri pe cineva anume vor fi încununate, rapid, de succes, dar nativii nu vor fi statornici.

În relațiile deja existente, Berbecii își vor surprinde partenerul de viață cu declarații și dovezi de iubire.

Duminică, 10 septembrie, planeta Mercur va intra casa Profesiei din astrograma Berbecilor, unde va sta până la sfârșitul lunii. Pentru Berbeci, asta înseamnă multe invitații sau călătorii în interes profesional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top