Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu - Capricorn

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Capricorn- Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Capricorn- Oana Hanganu. Capricornii primesc ajutor financiar de la persoana iubită sau de la părinți pentru proiectele personale.

Horoscopul săptămânii 4-10 septembrie pentru zodia Capricorn anunță sprijin financiar din partea persoanei iubite pentru proiectele personale ale nativilor.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Luni, 4 septembrie, Capricornii vor primi bani, deci vor începe săptămâna cu dreptul.

Marți, 5 septembrie, Marte, planeta Acțiunii va ajunge în casa Străinătății din astrograma Capricornilor și le va intensifica spiritul de aventură.

Tot marți, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Leu, unde se află și Venus, planeta Iubirii.

Pentru Capricorni, asta înseamnă mai multă pasiune în cuplu și sprijin financiar din partea persoanei iubite pentru proiectele personale.

Miercuri, 6 septembrie, va fi Lună Plină în zodia Pești, care poate provoca tensiuni în cuplu din cauza reacțiilor emoționale ale nativilor Capricorn.

Zilele de 7 și 8 septembrie vor pune accent pe relațiile de familie, iar Capricornilor li se va reproșa că, din cauza carierei, îi neglijează pe cei apropiați.

Sâmbătă, 9 septembrie, Capricornii vor rezolva o problemă juridică sau administrativă legată de casă, iar seara, Luna ajunsă în casa Iubirii lor, va aduce armonie în cuplu.

Duminică, 10 septembrie, planeta Mercur va ajunge în zodia Fecioară și, până la sfârșitul lunii, le va aduce Capricornilor oportunități profesionale  sau ocazia de a călători în străinătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top