Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu - Fecioară

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele doresc să reia legătura cu un fost partener sau, în actuala relație, își amintesc de perioada de început.

Horoscopul săptămânii 4-10 septembrie pentru Fecioară începe cu prezența Soarelui în această zodie, unde vor veni, pe rând, și planetele Marte și Mercur.

Luni, 4 septembrie, Fecioarele vor avea o zi solicitantă la locul de muncă, dar vor în formă vor fi abia începând de marți, când în zodia lor va ajunge planeta Acțiunii, Marte.

Tot marți, 5 septembrie, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Leu, unde se află și Venus, planeta Iubirii.

Fecioarele vor dori să reia legătura cu un fost partener sau, în actuala relație,  își vor aminti, cu nostalgie, de perioada de început.

Miercuri, 6 septembrie, va fi Lună Plină în zodia Pești și în casa Parteneriatelor din astrograma Fecioarelor.

Acestea vor fi mai sensibile decât de obicei, vor face declarații și vor cere dovezi de iubire.

Zilele de 7 și de 8 septembrie le pot aduce Fecioarelor vești bune privind veniturile partenerului de viață sau cu primirea de credite sau alte finanțări.

Sâmbătă, 9 septembrie, armonia dintre Soare și planeta Pluton se va regăsi și în relația de cuplu, pentru că Soarele va fi în semnul Fecioarei, iar Pluton, în casa Iubirii din astrograma acestei zodii.

Pentru Fecioare, în, 10 septembrie, începe o perioadă plină de succes în afaceri. Planeta Mercur va ajunge în zodia lor, unde va rămâne până la sfârșitul lunii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top