Connect with us
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii riscă să își neglijeze prietenii vechi, preocupați fiind, acum, de consolidarea noilor prietenii.

Horoscopul săptămânii 4-10 septembrie pentru zodia Gemeni este dominat de revenirea planetei Mercur la mersul direct, în zodia Leu, în data de 5 septembrie.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Gemenii ar trebui să nu își programeze întâlniri importante în ziua de luni, 4 septembrie, ci marți sau în zilele următoare.

De marți, Mercur va fi principalul lor aliat! Timp de 5 zile se va afla în Leu și îi va ajuta în negocieri și călătorii.

Tot în 5 septembrie, planeta Marte va ajunge în zodia Fecioară, alături de Soare și îi va face, pe Gemeni, mult mai combativi în protejarea intereselor familiei.

Miercuri, 6 septembrie, va fi Lună Plină în Pești și în casa Carierei din astrograma Gemenilor. Ei se vor afla în centrul atenției și s-ar putea ca, acum, să fie promovați la serviciu sau să câștige un concurs.

Zilele de joi și vineri vor fi influențate de prezența Lunii, alături de planeta Schimbării, în casa Prietenilor din astrograma Gemenilor.

S-ar putea ca nativii Gemeni să își neglijeze prietenii vechi, preocupați fiind, acum, de consolidarea noilor prietenii.

Sâmbătă, 9 septembrie, Gemenii vor pleca într-o scurtă călătorie, iar duminică, vor lua parte la un eveniment de familie.

Duminică, 10 septembrie, planeta Mercur va ajunge în zodia Fecioară  și, până la sfârșitul lunii, va favoriza relațiile Gemenilor cu părinții lor sau afacerile cu terenuri sau case.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top