Connect with us
horoscop 23 ianuarie 2018

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii devin mai posesivi și mai geloși în iubire. În plan profesional, vor să fie mai bine plătiți pentru activitatea lor.

Horoscopul săptămânii 4-10 septembrie pentru zodia Leu anunță afaceri de succes și noroc la bani.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Luni, 4 septembrie, Leii își pot consolida relația cu colegii, iar marți, încep să își susțină, mai eficient, interesele financiare.

Marți, 5 septembrie, planeta Marte intră în casa Banilor din astrograma Leilor, alături de Soare, iar Mercur, planeta Afacerilor, revine la mersul direct în zodia lor.

Miercuri, 6 septembrie, Luna Plină din zodia Pești îi va face pe Lei mai posesivi în iubire și mai dornici de a acumula obiecte de valoare sau de a primi mai mulți bani pentru activitatea lor.

Zilele de 7 și 8 septembrie sunt perfecte pentru călătorii în străinătate sau pentru stabilirea de contacte cu persoane sau firme din alte țări.

Leii care își caută un job pot primi, acum, oferte de muncă, dar salariul oferit va fi sub așteptările lor.

S-ar putea, totuși, ca alte beneficii oferite de angajator să transforme propunerile în oferte avantajoase, pe care nativii le pot renegocia ulterior.

Sâmbătă, 9 septembrie, Luna va intra în casa Carierei din astrograma Leilor, care vor fi greu de învins în orice competiție.

Duminică, 10 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Fecioară și îi va ajuta pe Lei să stingă un conflict sau   să refacă legătura cu un fost partener.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top