Connect with us
Horoscop Oana Hanganu: Saturn în Capricorn aduce 3 ani de schimbări karmice

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Oana Hanganu. Marte intră în Fecioară

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Oana Hanganu. Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta. Citește previziunile complete!

Horoscopul săptămânii 4-10 septembrie este marcat de 4 evenimente importante, care vor influența toate zodiile:

* în 5 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Fecioarei, unde se află, deja, Soarele;

* tot în 5 septembrie, planeta Mercur își va încheia tranzitul retrograd în zodia Leu;

* în 6 septembrie, va fi Lună Plină în zodia Pești;

* în 10 septembrie, Mercur va ajunge în zodia Fecioară, pe care o patronează.

Cum vă influențează aceste evenimente astrologice citiți în horoscopul săptămânii detaliat pentru toate semnele zodiacale.

Berbecii au chef de vorbă și dezvăluie secrete personale. În iubire, cuceresc, rapid, pe oricine dar nu sunt statornici…Citește aici mai multe!

Taurii pleacă în călătorie cu părinții sau copiii. Vechile tensiuni sunt date uitării, iar comunicarea este excelentă…Citește aici mai multe!

Gemenii riscă să își neglijeze prietenii vechi, preocupați fiind, acum, de consolidarea noilor prietenii…Citește aici mai multe!

Racii au norocul de partea lor, dar pot  rata oportunități importante dacă nu își domolesc spiritul de contradicție…Citește aici mai multe!

Leii  devin mai posesivi și mai geloși în iubire. În plan profesional, vor să fie mai bine plătiți pentru activitatea lor...Citește aici mai multe!

Fecioarele doresc să reia legătura cu un fost partener sau, în actuala relație, își amintesc de perioada de început…Citește aici mai multe!

Balanțele au ocazia de a se integra într-un nou grup profesional. Cele singure, se îndrăgostesc la prima vedere…Citește aici mai multe!

Scorpionii devin mai atenți și mai afectuoși, iar această atitudine consolidează sau vindecă relația de cuplu…Citește aici mai multe!

Săgetătorii găsesc, acum, casa dorită, află că o rudă se căsătorește sau se gândesc să se așeze la casa lor..Citește aici mai multe!

Capricornii primesc ajutor financiar de la persoana iubită sau de la părinți pentru proiectele personale…Citește aici mai multe!

Vărsătorii trebuie să nu se bazeze prea mult pe promisiunile care li se fac, mai ales dacă acestea sunt legate de bani…Citește aici mai multe!

Peștii investesc în sănătatea și în imaginea lor. Succesul nu se va lăsa așteptat nici în amor și nici în carieră…Citește aici mai multe!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top