Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele își iau inima-n dinți și fac declarații de dragoste. În plan profesional și financiar, le surâde norocul.

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie pentru zodia Balanță anunță noroc în dragoste, relații excelente cu copiii sau succes pentru cei care își pun în valoare creativitatea.

Până duminică, Venus, planeta Iubirii, se va afla în casa Iubirii din astrograma generală a Balanțelor, așa că acestea vor avea parte de noroc.

Unele se vor îndrăgosti, altele vor primi declarații, iar altele își vor lua inima în dinți și își vor exprima sentimentele.

Venus în Vărsător va influența și relația Balanțelor cu copiii sau le va motiva să își valorifice creativitatea.

Iar pentru mulți nativi, internetul va fi o sursă de inspirație, platformă de promovare sau un „provocator de oportunități sentimentale”.

Săptămâna va începe cu Luna în Balanță, în armonie cu Venus și cu Soarele din Vărsător, iar asta înseamnă energie pozitivă în viața sentimentală a Balanțelor.

Marți, Luna se va muta în Scorpion și, până joi, nativii Balanță vor avea mai multe șanse în plan financiar.

În ultima parte a săptămânii, Balanțele   vor avea succes în negocieri, vor fi în centrul atenției la evenimente sau vor pleca în scurte călătorii.

Din 11 februarie, planeta Venus se va afla în Pești și, până în martie, le va ajuta pe Balanțe să obțină succesul dorit în carieră sau să își lanseze ori extindă propria afacere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top