Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii primesc bani dar apar cheltuieli neprevăzute și necesare. Nativii nu „aruncă banii pe fereastră”.

Horoscopul săptămânii 5-11,februarie pentru zodia Capricorn anunță noroc în plan financiar, dar și cheltuieli neprevăzute, dar absolut necesare.

Până în 18 februarie, Venus se va afla în zodia Vărsător și în casa Banilor din astrograma generală a Capricornilor. Iar Venus nu este doar „planeta Iubirii”, ci și „Micul Benefic” (Marele Benefic este Jupiter).

Prezența Micului Benefic în sectorul financiar al Capricornilor aduce oportunități financiare, dar și cheltuieli. De regulă, Venus îndeamnă la cheltuieli exagerate, pentru obiecte de lux. Dar acum, în cazul Capricornilor, va fi vorba de cheltuieli necesare.

Saturn, aflat chiar în zodia Capricorn, cere maturitate și responsabilitate în orice decizie sau demers, iar alegerile nativilor trebuie să țină cont de aceste cerințe.

Capricornii nu vor arunca banii pe fereastră, ci vor cumpăra ceva pentru copii sau pentru partener sau vor investi banii în diferite proiecte sau afaceri.

În primele zile din săptămână pot investi în cariera lor sau în promovarea unei afaceri. A doua parte a săptămânii va fi potrivit pentru anularea unor restanțe sau datorii.

În 11 februarie, Venus va intra în zodia Pești și va pune accent pe comunicarea nativilor Capricorn cu persoana iubită, pe succesul pe care ei îl pot obține din proiectele personale sau la job-ul actual și pe socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top