Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii obțin ce vor, în urma unor negocieri purtate cu inteligență. Pentru cei dragi, sunt gazde primitoare.

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie pentru zodia Săgetător le recomandă nativilor să profite de această perioadă favorabilă și să își negocieze sau renegocieze contractele sau să își rezolve problemele legate de documente sau relația cu autoritățile.

Prezența planetei Venus în zodia Vărsător, până duminică, va accentua abilitățile diplomatice ale nativilor Săgetător și îi va ajuta să obțină, prin negocieri, ceea ce își doresc.

Venus în Vărsător va favoriza comunicarea nativilor nu doar cu persoana iubită, ci și cu șefii, clienții etc. Mai mult, va amplifica dorința Săgetător de a călători,  de a se întâlni cu prietenii sau de a fi gazde primitoare pentru cei dragi.

Miercuri, 7 februarie, Săgetătorii ar putea organiza o petrecere surpriză pentru partener sau pentru copii, chiar dacă nu au nimic  „oficial” de sărbătorit.

Zilele de joi și vineri vor fi potrivite pentru pregătirea unui noi proiect sau pentru un examen, iar în weekend, planeta Venus va intra în zodia Pești.

Venus va rămâne în Pești până în martie și va acționa în sectorul Casei și familiei din astrograma generală a zodiei Săgetător. Alti nativi vor dori să își întemeieze o familie, în timp ce alții vor dori să își extindă actuala familie (de exemplu, prin nașterea unui copil).

Venus în Pești va aduce armonie în familie sau le va purta noroc nativilor care vor începe o afacere imobiliară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top