Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 5 – 11 februarie 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii trebuie să profite de contextul astral favorabil: Venus, planeta care îi patronează, le aduce șanse în carieră.

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie pentru zodia Taur le recomandă nativilor să se concentreze pe carieră și pe consolidarea statutului profesional.

Până duminică, Venus, planeta care îi patronează, se va afla în casa Carierei din astrograma lor și ar fi bine să profite la maximum de această conjunctură.

Acum, ajutați și de Jupiter, planeta Norocului, Taurii pot începe colaborări profesionale și afaceri de succes sau își pot îmbunătăți relația cu șefii și colegii.

În cursul zilei de miercuri, Taurii pot primi o ofertă interesantă de la un fost angajator sau pot pune la cale un proiect împreună cu partenerul de viață.

În ultima parte a săptămânii, Taurii vor beneficia de generozitatea persoanei iubite sau vor avea succes în negocierile sau demersurile făcute pentru un credit sau o sponsorizare.

Duminică, 11 februarie, planeta Venus se va muta în zodia Pești și, până în martie, îi va ajuta să își extindă cercul social și să fie admirați de cei din jur.

Venus în Pești poate transforma o relație de prietenie într-o poveste de dragoste, dar există și riscul unor dezamăgiri ulterioare pentru că în Pești va fi Neptun, planeta Iluziilor și a deziluziilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top