Horoscop săptămânal 6-12 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Ce aduce Venus în Scorpion zodiilor

03.11.2017
Horoscop săptămânal 6-12 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Ce aduce Venus în Scorpion zodiilor

Horoscop săptămânal 6-12 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Venus intră în Scorpion, zodia legată de sex, bani și putere. Află dacă „e de bine” și pentru zodia ta!

Horoscopul săptămânii 6-12 noiembrie este marcat de intrarea planetei Iubirii, Venus, în Scorpion, zodia legată de intimitate, sex, bani, putere, secrete și transformare.

Ziua de marți, 7 noiembrie, când Venus va intra în Scorpion, va fi cea mai importantă din această săptămână.

Pentru unii dintre noi, Venus în Scorpion va aduce mai multă pasiune în cuplu, iar pentru alții, dorința de a domina în relații.

Pentru cei singuri sau în cuplurile aflate la început de drum, Venus în Scorpion va intensifica interesul pentru relații profunde sau va amesteca sentimentele de iubire cu gelozia și tendința de a deține controlul, suspiciunea și dorința de a ști totul despre partener.

În multe multe relații, prezența planetei Venus în Scorpion poate aduce și conflicte, mai ales că în zodia Parteneriatelor și a Mariajului, Balanța, se află, acum, Marte, planeta Războiului.

Dar, comunicarea poate reduce tensiunile și reface armonia. Acesta este și mesajul lui Mercur (planeta Comunicării) aflat în Săgetător.

Prezența planetei Venus în Scorpion va intensifica dorința de câștiguri financiare, dar și interesul pentru tot ce este legat de putere sau pentru informații și secrete care ne-ar putea fi de folos.

Va fi, așadar, o săptămână interesantă, care le va aduce, unora, bătăi de inimă, iar altora, bătăi de cap.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

Berbecii au noroc: toată lumea le face pe plac, dar ei provoacă probleme în cuplu pentru că sunt prea geloși…Citește aici previziunile complete pentru Berbec!

Taurii vor să se căsătorească sau să își cumpere o casă. În cazul unora dintre ei, părinții nu le apreciază alegerile…Citește aici previziunile complete pentru Taur!

Gemenii au parte de surprize. Primesc declarații de dragoste care îi lasă fără grai. Iar asta e mare lucru…Citește aici previziunile complete pentru Gemeni!

Racii devin mai pretențioși în iubire. Unii dintre ei au nevoie de un „suplimet de iubire” și de aventuri…Citește aici previziunile complete pentru Rac!

Leii rezolvă probleme de familie printr-o mai bună comunicare sau prin documente la care au, în sfârșit, acces…Citește aici previziunile complete pentru Leu!

Fecioarele pun mare preț pe vorbele de iubire. În cuplu, renunță la timiditate, dar și la spiritul critic exagerat…Citește aici previziunile complete pentru Fecioară!

Balanțele primesc bani, dar banii nu rămân prea mult în portofel. Tentațiile sau obligațiile sunt prea mari…Citește aici previziunile pentru Balanță!

Scorpionii ar trebui să fie mai prudenți: norocul în iubire există, dar riscul unor deziluzii există, și el…Citește aici previziunile complete pentru Scorpion!

Săgetătorii vor să reaprindă flacăra pasiunii în cuplu sau se gândesc cu nostalgie la o fostă iubire…Citește aici previziunile complete pentru Săgetător!

Capricornii își fac noi prieteni. La serviciu, șefii sunt mai înțelegători, iar colegii, mai amabili…Citește aici previziunile complete pentru Capricorn!

Vărsătorii pun accent pe schimbările dorite în carieră, dar relația lor cu copiii nu are de suferit…Citește aici previziunile complete pentru Vărsător!

Peștii pleacă în călătorie sau se întorc pe băncile școlii, iar Cupidon e cu ochii pe ei. Iubirea apare, în sfârșit…Citește aici previziunile complete pentru Pești!