Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii vor să onoreze, singuri, invitații la evenimente la care vrea să meargă și partenerul. Așa apar problemele.

Horoscopul săptămânii 7-13 august pentru zodia Berbec anunță posibile tensiuni în cuplu, în prima parte a zilei luni.

Citeste aici Horoscop pentru: Berbec/Taur/Gemeni/Rac/Leu/Fecioara/Balanta/Scorpion/Sagetator/Capricorn/Varsator/Pesti

Motivul: Berbecii vor dori să onoreze, singuri, invitația la un eveniment la care va dori  să meargă și partenerul de viață. Cineva ar trebui să cedeze…

Seara, Luna Plină din zodia Vărsător amplifică dorința de socializare a Berbecilor, iar cei care nu ies în oraș, își vor face prieteni noi pe rețelele de socializare.

Marți, 8 august, Berbecii pot negocia  noi colaborări sau noi strategii de promovare pentru proiectele în curs.

Miercuri, 9 august, oboseala și stressul acumulat în ultimul timp își vor spune cuvântul. Berbecii nu vor fi în formă maximă și vor avea nevoie de ajutorul colegilor pentru a nu acumula restanțe.

Joi, 10 august, Berbecii vor lua legătura cu o rudă apropiată care are probleme de sănătate și se vor oferi să o sprijine financiar.

Vineri, 11 august, Luna va ajunge în zodia Berbec și va intensifica tendința nativilor de a domina și de a lua decizii în numele celorlalți.

Nici persoana iubita, nici copiii nu vor fi încântați de toate acestea, iar riscul unor certuri în familie va fi elementul dominant al zilei de sâmbătă, 12 august.

Abia spre seară, când Soarele, aflat în casa Iubirii din astrograma Berbecilor va fi în armonie cu Luna aflată în zodia lor, situația se va calma.

Duminică, 13 august, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Fecioară și în casa Profesiei Berbecilor.

Un fost coleg le va face o vizită surpriză ori un fost angajator le va oferi un job.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top