Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii sunt vulnerabili în iubire. Trebuie să nu își idealizeze partenerul, chiar dacă relația pare perfectă.

Horoscopul săptămânii 7-13 august pentru Pești anunță posibile tensiuni la serviciu din cauza unor documente sau proiecte pe care aceștia vor fi nevoiți, luni, să le corecteze.

Dar tot luni, 7 august, va fi Lună Plină în zodia Vărsător, care va favoriza intimitatea și discuțiile în cuplu, pentru anularea unor probleme mai vechi.

Marți, 8 august, Peștii vor primi o sponsorizare sau o donație, dar se vor grăbi să topească banii pe obiecte frumoase și nu neaparat necesare.

Miercuri, 9 august, Luna va intra în zodia lor, amplificând sensibilitatea nativilor Pești.

Dar, cum Venus se află în casa Iubirii din astrograma lor, iar Neptun este retrograd chiar în semnul Peștilor, se poate spune că aceștia sunt vulnerabili în iubire, iar riscul unor dezamăgiri nu poate fi ignorat.

Tocmai de aceea, Peștii trebuie să nu își facă iluzii și să nu își idealizeze partenerul/partenera.

Avertizarea este valabilă și pentru ziua de joi, 10 august, când totul poate părea perfect în viața lor de cuplu.

Vineri, 11 august, va fi o zi foarte bună pentru căutarea unui job sau pentru consolidarea statutului nativilor Pești la actualul loc de muncă.

Sâmbătă, 12 august, planeta Neptun din semnul Peștilor va fi în armonie cu   planeta Iubirii, aflată chiar în casa Iubirii din astrograma lor.

Se anunță, astfel, o zi de vis pentru Peștii îndrăgostiți, dar și o zi excelentă pentru relația Peștilor cu copiii lor (casa Iubirii din astrogramă se referă și la copii).

Duminică, 13 august, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Fecioară și, timp de 3 săptămâni, va afecta comunicarea din cuplu, dar și parteneriatele profesionale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top