Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 7-13 august 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii au succes în carieră, dar nu mai au timp pentru familie. Abia în weekend vor împăca pe toată lumea.

Horoscopul săptămânii 7-13 august pentru zodia Taur anunță posibile schimbări în plan profesional, dar și nemulțumiri în familie legate de acestea.

Chiar luni, 7 august, Luna Plină în Vărsător le poate aduce Taurilor vești importante, cum ar fi o promovare sau mutarea în alt departament.

Dar toate acestea  implică mai puțin timp pentru familie. De aici, nemulțumiri și discuții.

Marți, 8 august, Taurii vor fi apreciați de șefi pentru eficiența și talentul lor de a-și coordona și motiva echipa.

Miercuri, 9 august, va fi o zi foarte bună pentru Taurii care vor avea de susținut un examen ori de prezentat o lucrare sau un proiect.

Joi, 10 august, Taurii vor avea, în sfârșit, timp pentru persoana iubită și pentru copii, iar seara va fi una de neuitat.

Vineri, 11 august, Taurii vor rezolva probleme administrative sau juridice legate de casă ori de relația cu o rudă.

Sâmbătă, 12 august, Taurii vor avea nevoie de odihnă, dar în a doua parte a zilei se vor mobiliza și se vor adapta la planurile de weekend ale copiilor și persoanei iubite.

Duminică, 13 august, Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Fecioară și în casa Iubirii din astrograma Taurilor.

Mercur retrograd va tulbura apele în cuplu pentru că, timp de 3 săptămâni, va readuce în prim plan probleme ignorate, uitate sau neglijate. Cu răbdare și tact, vor fi găsite soluții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top