Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Balanță

Știri

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele primesc ajutor financiar de la părinți pentru un proiect personal. Mulți nativi vor să își schimbe locuința.

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie pentru zodia Balanță anunță excelente relații cu familia și, pentru unii nativi, ajutor financiar oferit de părinți pentru anumite proiecte personale.

Săptămâna începe cu două aspecte armonioase în care este implicat Marele Benefic Jupiter, aflat în casa Banilor din astrograma Balanțelor. Primul este format cu Soarele din Capricorn și al doilea, cu planeta Venus, aflată tot în Capricorn și în sectorul Familiei din astrograma Balanțelor.

Astfel, nativii se pot baza pe sprijinul familiei chiar de luni, 8 ianuarie, iar această”tendință” se va menține până în jurul datei de 20 ianuarie.

În cursul zilei de marți, 9 ianuarie, se vor forma alte aspecte astrale favorabile, dar de data aceasta între Soare, Venus și Pluton.  Aspectele respective vor spori creativitatea Balanțelor interesate să își redecoreze locuința și le vor purta noroc celor interesați să investească în imobile sau să se mute în altă casă, în altă localitate sau în altă țară.

Dar o perioadă cu adevărat norocoasă va începe joi, 11 ianuarie, când planeta Mercur va intra în zodia Capricorn, unde va rămâne până la sfârșitul lunii.

Mercur în Capricorn va favoriza afacerile imobiliare, va aduce soluții rapide în cazul unor probleme administrative sau juridice, dar mai ales va favoriza comunicarea Balanțelor cu rudele. În plus, le va mobiliza să plece la drum pentru a-și revedea părinții, casa în care au copilărit sau prietenii din anii de școală.

Iar weekend-ul 13-14 ianuarie este perfect pentru o vizită la părinți sau pentru organizarea unui eveniment de familie. Luna va intra în casa Comunicării și a călătoriilor în dimineața zilei de vineri și va rămâne aici până duminică seara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top