Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SCORPION

Știri

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii spun ce gândesc și fac ce vor. Se pot certa cu părinții din cauza unor alegeri (inclusiv sentimentale).

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie pentru Capricorn este marcat de intrarea planetei Mercur chiar în această zodie, în care se vor mai afla Soarele și planetele Venus, Pluton și Saturn.

Planeta Mercur va ajunge în zodia Capricorn în dimineața zilei de joi, 11 ianuarie. Până atunci, ea va favoriza comunicarea Capricornilor cu foști colegi sau parteneri, găsirea unor soluții pentru probleme administrative sau juridice din trecut sau aflarea unor informații necesare nativilor în luarea unor decizii importante.

În primele zile din săptămână, Capricornii își vor evalua prietenii și vor alege cu grijă evenimentele la care vor participa și persoanele în compania cărora se vor afișa.

Joi, 11 ianuarie, planeta Mercur va ajunge in zodia lor, iar Capricornii vor avea chef de vorbă, dar nu vor renunța la seriozitatea care îi caracterizează.

Seriozitatea lor, amplificată de prezența lui Saturn, va influența și relațiile sentimentale. Capricornii singuri pot atrage marea iubire în viața lor, dar, mai presus de sentimente ei vor pune responsabilitatea față de partener și chiar față de relație.

Atunci când iubesc, ei consideră că au o datorie importantă: bunul mers al relației. Din acest motiv, adesea, fac prea multe sacrificii. Dar acum, Mercur îi încurajează să spună ce gândesc și ce doresc.

Pentru unii Capricorni, săptămâna poate aduce și tensiuni în relația cu familia (în special cu părinții), din cauza partenerului de viață sau din cauza unei noi povești de dragoste, în care nativii au intrat de curând.

Sau, în cuplu, pot să apară certuri din cauza unor probleme strict administrative sau din cauza diferenței  de opinie privind amenajarea locuinței.

Tensiuni pot să apară și din cauză că un membru al familiei se mută sau, din contră, vrea să locuiască (fie și numai pentru o perioadă) împreună cu nativii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top