Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Leu

Știri

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 8-14 ianuarie 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii vor să trăiască mai sănătos dar înainte de a trece la schimbări, încearcă să fie cât mai bine informați.

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie pentru zodia Leu anunță vești bune legate de sănătate, schimbări în plan profesional, călătorii de afaceri și negocieri pentru noi proiecte.

În prima parte a săptămânii, Leii vor fi demonstrativi în  iubire și nu vor face economie de declarații, chiar și în cazul unor idile aflate la început. Iar asta pentru că, până joi, Mercur, planeta Comunicării, se va afla în Casa Iubirii.

În dimineața zilei de joi, 11 ianuarie, Mercur se va muta în Capricorn și în sectorul Sănătății și al profesiei din astrograma Leilor.

Aflat în Capricorn, Mercur le poate aduce Leilor vești importante despre sănătatea proprie sau a unei persoane apropiate sau poate intensifica interesul nativilor pentru domeniul medicinei, terapiilor, dietelor etc.

Important este că foarte mulți Lei vor dori să trăiască mai sănătos și, înainte de a lua vreo decizie privind dieta, sportul practicat, rutina zilnică etc, vor dori să fie cât mai bine informați.

În același timp, Mercur aflat în Capricorn poate aduce decizii oficiale privind anumite schimbări la locul de muncă sau negocieri pentru noi contracte sau călătorii în interes profesional.

Dar deciziile importante și schimbările concrete vor fi favorizate de Luna Nouă care va avea loc în data de 17 ianuarie, chiar în casa Profesiei și a sănătății din astrograma generală a zodiei Leu.

În Capricorn se află și Venus, planeta Iubirii, care îi  va ajuta pe Lei și în această săptămână să aibă relații bune cu colegii și să primească tot ajutorul de care au nevoie. Și tot în Capricorn se află Soarele, care îi patronează pe Lei și îi ajută să fie în centrul atenției.

Pentru Leii care preferă să lucreze în confortul de acasă și să își stabilească singuri programul, zilele de luni, marți și joi sunt cele mai potrivite pentru a demara o afacere la domiciliu.

În weekend, atenția Leilor se va îndrepta spre persoana iubită și copii pentru că, de vineri până în seara zilei de duminică, Luna se va afla în Săgetător și în casa Iubirii din astrograma lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top