Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Fecioară

Știri

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele doresc să stabilească noi reguli în  relația de cuplu.

Revin asupra deciziilor sau provoacă discuții interminabile în care își spun păsul, sperând că partenerul se va schimba.

Citește aici horoscopul pentru toate zodiile!

Dar abia după ce Mercur va reveni la mersul direct vor face pași concreți în direcția dorită.

Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie pentru zodia Fecioară este dominat de prezența lui Mercur retrograd în zodia Berbec, cu implicații în plan financiar pentru nativi.

Mercur va reveni la mersul direct în aceeași zodie în ziua de 15 aprilie, dar până atunci, poate provoca întârzieri în obținerea unor plăți, comisioane, bunuri sau recompense.

Zilele de luni și marți pot să le aducă, totuși, promisiuni financiare din partea șefilor, dar, ulterior, nativii vor trebui să insiste pentru ca acestea să fie respectate.

 În prima parte a săptămânii, Fecioarele vor acorda o mai mare atenție sănătății, iar unele dintre ele vor căuta informații cât mai detaliate despre noi diete sau metode de tratament.

Miercuri, 11 aprilie, Soarele și planeta Pluton vor forma un aspect tensionat care se va regăsi în relația nativilor cu persoana iubită. Suspiciunea, gelozia și opiniile diferite privind modul de administrare a bugetului comun vor fi principalele motive de tensiune în familie.

De asemenea, cheltuielile necesare pentru un hobby la care nativii nu vor să renunțe ar putea fi alt motiv de nemulțumire în cuplu. Dar tot miercuri, planetele Venus și Marte vor forma un aspect armonios, favorabil relațiilor ”la distanță” și călătoriilor.

Aflat în zodia Capricorn, Marte le va mobiliza pe Fecioare să lupte pentru iubirea lor dar să nu accepte orice în numele iubirii, iar dacă au copii, să impună reguli și să îi învețe pe cei mici să respecte autoritatea părintească.

În ziua de joi, 12 aprilie, Venus va fi în armonie și cu Neptun, aflat de mai mult timp în sectorul Mariajului din astrograma Fecioarelor.

Acestea vor visa la partenerul ideal sau vor dori să schimbe regulile în actuala relație, dacă nu mai sunt mulțumite de actualul partener.

Cu toate acestea, nu vor face nimic concret înainte de 15 aprilie pentru că vor tot reveni asupra deciziilor sau planurilor sau vor provoca discuții interminabile, în care își vor spune păsul, sperând ca, în urma acestora, partenerul se va schimba.

Ziua de vineri, 13 aprilie, nu va fi cu ghinion. Luna aflată în zodia Pești va acționa în sectorul Parteneriatelor din astrograma Fecioarelor și le va ajuta să dea dovadă de sensibilitate și empatie în relații și să își exprime sentimentele sau opiniile într-un mod creativ și convingător, nu doar în cuplu, ci și la serviciu sau în afaceri.

În weekend, Luna ajunsă în zodia Berbec va aduce un plus de senzualitate în relația de cuplu sau, pentru nativii singuri, va aduce oportunități sentimentale sau aventuri și ”îndrăgostiri” la prima vedere, de care aceștia se vor ”vindeca” rapid.

În afaceri, Luna va acționa împreună cu planeta Mercur și va favoriza negocierile, dar, pentru că Mercur va fi retrograd până duminică la prânz, asupra deciziilor luate se va reveni în următoarele săptămâni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top