Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Gemeni

Știri

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii pleacă într-o călătorie cu prietenii sau își fac noi prieteni în timp ce vizitează alte țări sau iau parte la evenimente la care sunt prezente și persoane din străinătate.

Citește aici horoscopul pentru toate zodiile!

În afaceri, s-ar putea să fie dezamăgiți de atitudinea unui partener. Acesta nu le recunoaște meritele în succesul unui proiect comun.

Horoscopul săptămânii 9-15  aprilie 2018 pentru zodia Gemeni este dominat de Mercur, retrograd până duminică.

Luni, armonia dintre Mercur retrograd și Luna, aflată în casa Străinătății din astrograma Gemenilor, îi poate ajuta pe nativi să plece într-o călătorie împreună cu prietenii sau să își facă noi prieteni în timp ce vizitează alte țări ori iau parte la evenimente la care sunt prezente și persoane din străinătate.

Marți, 10 aprilie, unii  Gemeni vor fi tentați să cheltuiască foarte mult fie pentru călătorii, fie pentru a-și cumpăra tot felul de lucruri de pe internet, iar alții vor dori să își ia un telefon nou sau un alt laptop.

Cum Mercur este retrograd, astfel de cheltuieli ar trebui amânate până săptămâna viitoare, pentru că duminică, Mercur va reveni la mersul direct. Tranzitul lui Mercur este întotdeauna foarte important pentru Gemeni pentru că această planetă îi patronează.

Miercuri, 11 aprilie, s-ar putea ca Gemenii să fie dezamăgiți de atitudinea unui partener de afaceri care nu le recunoaște meritele reale în succesul unui proiect comun și care nu este tocmai corect atunci când împarte profitul obținut.

Chiar dacă sunt nedreptățiți și au toate motivele să se revolte, ar fi bine ca Gemenii să amâne discuția lămuritoare până sâmbătă, când conjunctura astrală va fi mai favorabilă.

Până atunci, ar fi bine să se gândească la noi proiecte, pentru că inspirația și creativitatea lor vor fi la cote maxime în special în ziua de joi.

Vineri, 13 aprilie, va fi o zi importantă pentru Gemenii care își doresc schimbări în carieră. Luna se va afla în casa Carierei și va fi în armonie cu Jupiter, Marele Benefic, aflat în casa Profesiei, dar și cu Neptun, aflat tot în casa Carierei din astrograma lor.

În acest context, foarte mulți nativi Gemeni se vor întoarce, cu gândul, la cariera visată cândva.  

Ziua de sâmbătă este potrivită pentru abordarea unor subiecte mai ”sensibile”. Printre ele, onorariul meritat de nativi pentru un proiect sau profitul acestora dintr-o afacere.

Și s-ar putea ca asupra deciziilor luate acum să se revină în următoarele săptămâni, când Mercur, revenit la mersul direct, îi va ajuta pe Gemeni să își susțină cu mai multă convingere și mai eficient punctele de vedere.

Mercur va reveni la mersul direct în ziua de duminică, 15 aprilie și va rămâne în zodia Berbec și în casa Prietenilor din astrograma Gemenilor încă o lună.

Dar, cum aceasta este și casa Obiectivelor personale pe termen lung, a speranțelor și planurilor de viitor, s-ar putea ca, începând de duminică, mulți nativi să își schimbe și strategiile în afaceri, nu doar atitudinea față de prieteni și colaboratori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top