Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Pești

Știri

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Pești- Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Pești- Oana Hanganu. Peștii se pot trezi cu reproșuri din partea unor persoane pe care le-au tot ajutat în trecut dar pe care acum nu pot sau nu mai vor să le ajute, în special financiar.

E bine să se detașeze de astfel de oameni și să se concentreze pe proiectele lor personale.

Citește aici horoscopul pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Pești anunță vești bune pentru nativii care trebuie să recupereze o datorie sau să își primească onorariul corect pentru o activitate din trecut. Ziua de luni va fi norocoasă în acest sens, la fel ca și seara zilei de miercuri.

Ziua de marți, 10 aprilie, nu este potrivită pentru discuții sau negocieri. În cel mai bun caz, Peștii nu ar obține decât promisiuni pe care nimeni nu se va grăbi să le respecte.

Prima parte a zilei de miercuri, 11 aprilie, va fi dominată de aspectul tensionat format de Soare și Pluton, care va afecta atât sectorul Banilor, cât și casa Prietenilor din astrograma nativilor Pești. Un astfel de aspect susține zicala potrivit căreia ”cu prietenii nu e bine să faci afaceri”.

Peștii se vor confrunta cu dificultăți în a-și recupera banii dați cu împrumut unui prieten sau se vor trezi cu reproșuri din partea unor persoane pe care le-au tot ajutat în trecut dar pe care, acum, nu vor sau nu mai pot să le ajute. Ziua de miercuri va fi, însă, favorabilă călătoriilor pe care Peștii le-au amânat sau pe care nu au avut timp ori bani să le facă.

Joi, 12 aprilie, va fi o zi calmă, în care Peștii vor comunica perfect cu cei din jur și vor face pași importanți în proiectele personale. Totuși, pentru că Mercur va fi retrograd până duminică, ar fi bine ca nativii să mai aștepte și să nu lanseze înainte de data de 15 aprilie nici un proiect nou.

Vineri, 13 aprilie nu va fi cu ghinion. Luna se va afla în zodia lor și îi va face pe nativii Pești mai sensibili și mai empatici, îi va ajuta să câștige încrederea unor persoane importante și să le transforme pe acestea în buni prieteni, iar în cazul participării la diferite evenimente, se vor afla în centrul atenției și vor cuceri pe toată lumea.
Ziua de sâmbătă, 14 aprilie, va fi potrivită pentru consolidarea statutului în cercul profesional din care fac parte și pentru primirea unor oferte de colaborare foarte avantajoase.

Perioadă cu schimbări mari

În cazul în care nativii doresc să lucreze într-o anumită companie, ar fi bine să facă primul pas, trimițând cv-ul și o scrisoare de intenție. Dar nu sâmbătă, ci duminică seara sau și mai bine luni dimineața!

Duminică la prânz, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec și în sectorul Banilor din astrograma Peștilor, unde va rămâne până în mai. Și tot în acest sector va avea loc Luna Nouă de luni, 16 aprilie. Toate acestea anunță că urmează o perioadă cu schimbări și reușite în plan financiar pentru nativii Pești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top