Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Rac

Știri

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Rac – Oana Hanganu.Racii acceptă cu greu criticile și refuză responsabilități care nu sunt trecute în ”fișa postului”, dar rezolvă probleme juridice sau administrative.

Cei care au examene de susținut vor avea și ”baftă”, iar notele sau calificativele obținute le vor depăși așteptările.

Citește aici horoscopul pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Rac anunță o posibilă promovare la actualul loc de muncă, oferte interesante de colaborare sau o primă care le poate intra în cont nativilor în zilele de luni sau marți.

În cuplu, însă,  pot să apară probleme din cauza bugetului comun, afectat de cheltuielile exagerate făcute de Raci fie pentru îmbunătățirea imaginii, fie pentru promovarea unor proiecte, fie pentru participarea la anumite evenimente.

Miercuri, 11 aprilie, aspectul tensionat dintre Soare și planeta Pluton se va regăsi și în atmosfera din casă, unde Racii se pot trezi cu reproșuri din partea persoanei iubite.

Aceasta va fi nemulțumită de atenția pe care nativii o acordă carierei sau de atitudinea partenerilor de afaceri, care par interesați doar de profit, dar nu se implică prea mult în rezolvarea problemelor curente, în timp ce Racii caută soluții, finanțare, resurse.

Aspectul tensionat dintre Soare și Pluton va afecta și relațiile nativilor cu șefii. Racii vor accepta cu greu criticile sau vor refuza responsabilitățile care nu sunt înscrise în ”fișa postului”, chiar cu riscul de a enerva pe toată lumea și chiar cu riscul de a fi sancționați pentru asta.

Joi, 12 aprilie,  vor reveni la gânduri mai bune și armonia în cuplu sau în echipă va fi refăcută, iar vineri vor putea fi rezolvate mai rapid probleme juridice sau administrative sau vor fi găsite oferte foarte avantajoase pentru vacanța de vară.

Tot vineri, chiar dacă va fi în 13, Racii care au examene de susținut vor avea și ”baftă”, iar notele sau calificativele obținute le vor depăși așteptările.                                                                    

În weekend, Luna va ajunge în zodia Berbec, unde se află și Soarele, alături de planetele Uranus și Mercur. Mercur retrograd până duminică la prânz îi va ajuta pe Racii care trebuie să refacă ”de la zero” sau să corecteze diferite documente.

Mercur va reveni la mersul direct în ziua de duminică, în ajun de Lună Nouă. Aceasta va avea loc în zodia Carierei din astrograma Racilor și le va aduce vești bune în plan profesional sau îi va ajuta să ia decizii privind viitorul carierei lor.

În plan sentimental, cele mai importante vor fi zilele de miercuri, vineri și sâmbătă, când Marele Benefic Jupiter, aflat în casa Iubirii din astrograma Racilor, va forma aspecte armonioase cu Luna și Pluton.

Racii îndrăgostiți se vor implica mai mult în relație, își vor exprima sentimentele și își vor face planuri de viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top