Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Taur

Știri

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii sunt în centrul atenției. Farmecul lor personal este irezistibil și mulți nativi își pot întâlni sufletul-pereche.

Citește aici horoscopul pentru toate zodiile!

Dar relația  care încep acum va trece printr-o ”perioadă de foc” până în vară, cu multe momente critice. Dacă nu se destramă în acest timp, va rezista și pe viitor și va aduce noroc și fericire.

Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Taur le recomandă nativilor să aibă mai multă încredere în ei înșiși acum, când Venus, planeta care îi patronează, se află în semnul lor.

Venus le amplifică magnetismul și farmecul personal și îi ajută să atragă mai multă iubire în viața lor. De aceste lucruri se vor putea convinge în prima parte a săptămânii, ziua de marți fiind semnificativă în acest sens.

Taurii care vor lua parte la un eveniment vor fi în centrul atenției, iar cei singuri ar putea să își găsească, în acest context, sufletul-pereche.

Totuși, pentru că Jupiter, Marele Benefic, este în mers retrograd în casa Mariajului din astrograma lor, s-ar putea ca relația să se ”lege” mai greu și, până în vară, să treacă prin momente critice.

Dar relația care va trece de ”perioada de foc” cu Jupiter retrograd, va rezista și pe viitor și le va aduce nativilor Taur mult noroc și fericire.

Miercuri, 11 aprilie, mulți nativi Taur vor fi interesați de cursuri sau programe de perfecționare sau de călătorii în străinătate. Pentru călătorii, ar fi bine, totuși, să mai aștepte până duminică. Atunci, Mercur, planeta Călătoriilor, va reveni la mersul direct.

Joi, 12 aprilie, planeta Venus va fi în armonie cu Neptun, aflat în casa Prietenilor din astrograma Taurilor.

Astfel, ziua de joi va fi potrivită pentru extinderea cercului de prieteni, pentru promovarea unor proiecte pe internet sau pentru a lua parte la evenimente care le pot consolida statutul în rețeaua profesională sau le pot facilita întâlnirea cu potențiali parteneri de afaceri, sponsori sau protectori.

Ultima parte a săptămânii poate aduce împăcarea cu un fost partener sau o călătorie-surpriză, alături de persoana iubită. Ziua de sâmbătă este favorabilă și pentru Taurii care sunt interesați de afaceri cu persoane sau firme din străinătate sau care au o relație amoroasă ”la distanță”.

Pentru alți nativi Taur, ziua de sâmbătă va aduce informații care le vor schimba planurile profesionale pe termen lung sau invitații la evenimente care le vor facilita accesul la cercuri, organizații sau grupuri selecte.

Duminică la prânz, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec și, timp de încă aproximativ 4 săptămâni va rămâne în casa Secretelor din astrograma Taurilor.

Aceștia vor avea răgazul necesar pentru a se gândi la viitor și pentru a-și pregăti, în liniște și cu discreție, noile proiecte personale sau profesionale, ce vor putea fi transformate în realitate după data de 20 mai. Atunci, Soarele va intra în zodia Taur și va fi principalul aliat al nativilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top