Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Berbec

Știri

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 9 – 15 aprilie Berbec – Oana Hanganu. Berbecii trebuie să facă primul pas în împăcarea cu un prieten sau coleg, iar în cazul unui conflict legat de bani, să amâne discuțiile până joi sau vineri.

Pentru afaceri sau proiecte personale, au nevoie de strategii clare și soluții de rezervă pentru că finanțările promise întârzie sau sunt diminuate.

Citește aici horoscopul pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 9-15 aprilie 2018 pentru zodia Berbec le recomandă nativilor să facă primul pas spre împăcarea cu un prieten sau cu un coleg și, în cazul unui conflict legat de bani, să amâne discuțiile până joi sau vineri.

Primele două zile din săptămână nu se anunță a fi prea norocoase din punct de vedere financiar, chiar dacă ”Micul Benefic” Venus se va afla în sectorul Banilor din astrograma lor.

Ziua de miercuri, însă, e potrivită pentru solicitarea unei măriri de salariu sau pentru înscrierea într-o competiție ori pentru căutarea unui job mai bun.

Totuși, pentru a obține succesul dorit, s-ar putea ca Berbecii să fie nevoiți să treacă printr-o perioadă de limitări sau frustrări, în care orgoliul lor va avea de suferit.

De exemplu, pentru numirea într-un post mai bun, li se va cere să urmeze un anumit curs de pregătire sau să se ocupe de toate fazele unui proiect, sub îndrumarea unui coleg cu mai multă experiență, timp în care nu vor avea putere de decizie, ci vor respecta ordine și îndrumări trasate de alții.

Mijlocul săptămânii este perfect pentru reevaluarea planurilor și proiectelor și pentru adaptarea acestora la realitate, în special la ”realitatea financiară”, pentru că Jupiter retrograd în ”casa Banilor altora” din astrograma Berbecilor aduce întârzieri sau tăieri de bugete în cazul unor finanțări.

Berbecii care au sau se gândesc la afaceri personale trebuie să nu uite că Jupiter va fi retrograd până în iulie, deci e bine să aibă soluții de rezervă sau să își stabilească strategii clare, apelând, cel mai bine, la sfatul unor specialiști.

Vineri, 13 aprilie, va fi o zi norocoasă: Berbecii vor primi ajutor financiar de la un vechi prieten sau chiar de la un fost partener de viață sau vor încasa profitul pentru un proiect sau pentru o afacere din trecut.

Sâmbătă, 14 aprilie, Luna va ajunge în zodia lor și, împreună cu Mercur, încă retrograd, va favoriza reluarea unei discuții despre un proiect, refacerea unei prietenii sau va veni cu invitații la evenimente care pot schimba, în bine, viața profesională a nativilor.

Duminică la prânz, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec, unde va rămâne până în luna mai, aducându-le nativilor noroc în afaceri și călătorii.

Cu Mercur în zodia lor, Marte în sectorul Carierei și Venus în sectorul Banilor, Berbecii vor putea spune că au astrele de partea lor, în următoarea perioadă și vor putea face schimbări semnificative în viața lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top