Connect with us
Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu - Capricorn

Știri

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Capricorn

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Capricorn. Capricornii sunt acuzați de eșecul unui proiect. Cu ajutorul unor colegi care le vor deveni prieteni, vor restabili adevărul.

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie pentru zodia Capricorn anunță noi prieteni și multe oportunități prin intermediul acestora.

Luni, 9 octombrie, Capricornii se vor concentra pe carieră, dar s-ar putea să fie criticați pe nedrept sau acuzați de eșecul unui proiect la care au lucrat în echipă.

Marți, 10 octombrie, Capricornii își vor face dreptate și vor prezenta adevărul ajutați și de unii colegi, care le vor deveni prieteni.

De altfel, din 10 octombrie, în casa Prietenilor din astrograma Capricornilor va ajunge Marele Benefic Jupiter, care va rămâne aici până în noiembrie 2018.

Pentru acești nativi, Jupiter va aduce mulți prieteni, dar și noroc și oportunități prin intermediul prietenilor sau al rețelei profesionale pe care Capricornii vor avea numeroase ocazii să o extindă.

Miercuri, 11 octombrie, relația de cuplu a Capricornilor poate ajunge la un alt nivel, mulți nativi hotărând că e momentul să se căsătorească, iar alții, că momentul să aibă (încă) un copil.

În zilele de joi și vineri, relațiile de muncă sau de afaceri nu vor fi lipsite de tensiuni, pentru că mulți nativi Capricorni își vor analiza parteneriatele și partenerii și vor cere stabilirea unor noi obiective sau reguli. În multe cazuri, vor decide că e mai bine să se retragă!

În weekend-ul 14-15 octombrie, planeta Venus va intra în Balanță și în casa Carierei din astrograma zodiei Capricorn.

Cu Venus de partea lor, Capricornii vor avea succesul meritat. În plus, cei singuri își vor întâlni marea iubire într-un context profesional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top