Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Rac

06.10.2017
Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Rac

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Rac. Racii au parte de afecțiune în cuplu, iar cei singuri, atrag iubirea în viața lor. Relația cu rudele nu este lipsită de tensiuni trecătoare.

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie pentru zodia Rac anunță schimbări pozitive în viața sentimentală.

Luni, 9 octombrie, Racii nu vor fi în formă și vor trage de timp sau vor amâna, pe cât posibil, sarcinile care nu sunt urgente.

Marți, 10 octombrie, Marele Benefic Jupiter va intra în zodia Scorpion, unde va rămâne până în noiembrie 2017. Pentru Raci, asta înseamnă că începe o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental.

Racii vor avea parte de iubire, iar cei care își doresc să devină părinți vor avea sprijinul astrelor.

Miercuri, 11 octombrie, Luna va intra în Rac și va fi în armonie cu Jupiter aflat în casa Iubirii din astrograma zodiei. Această armonie se va regăsi în relația de cuplu a nativilor, dar și în relația acestora cu copiii.

Joi, 12 octombrie, Racii vor fi dezamăgiți de niște comentarii făcute de o rudă la adresa lor sau de decizia cuiva din familie de a anula un eveniment la care nativii ar fi trebuit să ia parte.

Vineri, 13 octombrie, Racii pot pleca într-o călătorie, iar sâmbătă, pot primi bani de pe urma unei case ori a unui teren.

Weekend-ul 14-15 octombrie le va aduce multe bucurii nativilor Rac pentru că Venus, planeta Iubirii și a armoniei, va intra în zodia Balanță și în sectorul Casei și al Familiei din astrograma lor.

Până în noiembrie, relațiile cu rudele, dar și afacerile de familie vor fi favorizate de prezența planetei Venus în Balanță.