Connect with us
Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu - Taur

Știri

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Taur

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu – Taur. Taurii își evaluează relația de cuplu și sunt dispuși să facă schimbările necesare. În familie trebuie să evite discuțiile despre bani.

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie pentru zodia Taur anunță schimbări în plan personal și posibile tensiuni la serviciu.

Luni, 9 octombrie, Taurii trebuie să evite certurile la serviciu pentru că atmosfera va fi, oricum, destul de tensionată sau unii colegi le vor căuta nod în papură.

Marți, 10 octombrie, Jupiter va intra în zodia Scorpion și în sectorul Parteneriatelor din astrograma Taurilor, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

Astfel, Taurii vor fi ajutați de Marele Benefic Jupiter să își îmbunătățească relațiile de afaceri sau de muncă, dar și să își evalueze corect relația de cuplu și, dacă e cazul, să facă schimbările necesare.

Miercuri, 11 octombrie, va fi o zi excelentă pentru viața de familie a Taurilor, dacă vor fi evitate discuțiile legate de bani, în special de contribuția partenerului la bugetul casei sau de cheltuielile făcute de acesta.

Joi, 12 octombrie, Taurii pot reacționa emoțional chiar și la locul de muncă, făcând din țânțar, armăsar dacă sunt contraziși, criticați sau dacă sunt ținta unor glume răutăcioase.

Vineri, 13 octombrie, atenția Taurilor se va îndrepta spre familie, dar dorința lor excesivă de a se implica în problemele altora nu va fi apreciată de partener.

În weekendul 14-15 octombrie, Venus va ajunge în zodia Balanță, unde rămâne până în noiembrie.

Cu Venus în Balanță, Taurii vor acorda o mai mare atenție sănătății, astfel că vor începe să facă mai mult sport sau își vor schimba dieta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top