Connect with us
Horoscop saptamanal Camelia Pastrascanu

Știri

Horoscop saptamanal Camelia Pastrascanu

Berbec. Au o săptămână foarte dinamică pe axa iubirii. Poate fi vorba de o iubire romantică sau despre un proiect în care s-au implicat foarte mult. Luna plină îi avertizează în privința relațiilor familiale.

Taur. Săptămână agitată. Multe discuții, unele pe baza unor contracte. Marte retrograd chiar în zona carierei. Trebuie să analizeze dacă acceptă funcția sau responsabilitățile.

Gemeni. Multe discuții și planificări. Analizele pe care le fac îi conduce către ideea că unele persoane sunt benefice și altele nocive pentru ei.

Rac. Calcule financiare. Poate investițiile pe care le-au făcut nu sunt foarte bună. Trebuie să-și corecteze aspectele financiare astfel încât să iasă pe plus dacă sunt spontani și creativi.

Leu. Trebuie să-și reanalizeze reacțiile de până acum. N-au voie să fie violenți. Bat puțin în retragere, își recunosc greșelile, sunt mai aplicați la relațiile personale.

Fecioară. Au o săptămână agitată. Bat în retrageri. Dacă au început un proiect, nu prea mai vor să-l ducă la capăt. Trebuie să fie încrezătoare în forțele lor.

Balanță. Au nevoie de iubire în familie și în relațiile sociale. Suferă pentru lucrurile nu recurg așa cum vor ele. Trebuie să reconsidere aspectele legate de familie.

Scorpion. Au o săptămână plină de acte. Poate fi vorba de proiecte, acte, întâlniri, discuții, ședințe. Trebuie să fie foarte organizați.

Săgetător. Multe drumuri. Atenție la drumuri și voiaje lungi. Au sentimentul că nu sunt înțeleși. N-au înțeles bine mesajele celor din jur.

Capricorn. Își recalculează afacerile sau activitățile profesionale. Nu mai pun așa mult accent pe bani, ci pe calitatea vieții.

Vărsător. Dacă au avut curaj până acum, s-ar putea să bată puțin în retragere. E o săptămână de autoanaliză.

Pești. Au ieșit foarte mult în evidență și pot fi criticați pentru gesturile lor. Trebuie să-și ceară scuze dacă au rănit pe cineva.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top