Connect with us
Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 15-21 aprilie - Bai mai mulți pentru o zodie

Știri

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 15-21 aprilie – Bani mai mulți pentru o zodie

HOROSCOP BERBEC. Au chef de muncă și pot rezolta multe lucruri. E important să se implice în activități în care și-au dovedit experiența. Se luptă pentru a afla opiniile șefilor. Luna Plină le poate aduce tensiuni în relațiile parteneriale.

HOROSCOP TAUR. În prima parte a săptămânii sunt foarte creativi. Poate vor să inoveze ceva la locul de muncă. Sunt inspirați urmărindu-i pe alții. Au planuri mari.

HOROSCOP GEMENI. Au Marte în semnul lor zodiacal. Sunt plini de energie, dar trebuie să fie atenți la felul în care-și folosesc forța fizică fiindcă riscă mici accidente. Pot face speculații financiare. Pentru ziua de vineri se creează pe axa minimă aspecte de Lună Plină.

HOROSCOP  RAC. Încep să aibă zona carierei încărcată de planete. Multe discuții legate de stil de viață în relația cu partenerul, scopuri comune. Au un cuvânt greu de spus și nu mai acceptă amânări.

HOROSCOP LEU. Au o săptămână în care trebuie să fie foarte harnici, să muncească mult ca să aibă câștiguri frumoase. Luna Plină de vineri creează tensiuni legate de comunicare.

HOROSCOP FECIOARĂ. O săptămână în care devin mai pragmatice și orientate către câștig. Vor ca fie efort să le aducă câștiguri financiare.

HOROSCOP BALANȚĂ. Trebuie să fie atente la sănătate. Luna Plină le vizează direct, le-ar putea aduce probleme în relația cu partenerul de viață.

HOROSCOP SCORPION. Mizează pe prieteni sau pe simpatie publică. Își caută prieteni, pot cunoaște persoane interesante, mai ales la locul de muncă. Luna Plină se axează pe zona muncii, poate să le atragă atenția că au întârzieri din cauza modului în care colaborează cu o persoană. Trebuie să-și înfrângă comoditățile.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Au șansa să se afirme la locul de muncă. Ziua de vineri e delicată. Pot să se trezească că un prieten le întoarce spatele sau că nu e ceea ce credeau ei că e.

HOROSCOP CAPRICORN. Multă muncă, au multe lucruri de făcut pe mai multe planuri. E foarte agitată harta lor. E obositor în primele zile. Ziua de vineri poate aduce tensiuni legate de planurile lor de viitor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Au o săptămâna importantă din punct de vedere financiar și material. Sunt dispuși să speculeze. Se deschid către noi orizonturi. Începe o perioade de răspunsuri și comunicări.

HOROSCOP PEȘTI. Vor să convingă pe cineva la început de săptămână că sunt valoroși.

Camelia Pătrășcanu astrolog. Realizator horoscop săptămânal la Antena 3. https://www.facebook.com/Camelia-Patrascanu-1536583223246646/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top