Connect with us
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1-8 septembrie 2019 - Lacrimi și suferință maximă

Știri

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1-8 septembrie 2019 – Lacrimi și suferință maximă

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1 – 8 septembrie 2019. Toamna începe cu lacrimi și suferințe! Previziuni complete pentru săptămâna 1 – 8 septembrie 2019.

Berbec

Soarele din Fecioară este în rezonanță cu Venus conjunct cu Marte. Din păcate face cuadratură cu planetele din zodii duble (Luna Albă în Fecioară, Jupiter din Săgetător, Neptun Retrograd si Lilith din Pești). Cum Kiron este Retrograd în Constelația Voastră, aspectele generale sunt nefaste. Pentru a găsi calea corectă din această situație e important să vă studiez astrograma personală a lecțiilor de viață.

Taur

Soarele este într-o zodie de pământ ca a voastră. Vă atenționez că aspectele sunt nefaste, deci citiți ce am scris și la Berbec. Venus, patroana voastră astrală face aspect de conjuncție cu cealaltă patroană astrală, Luna din Fecioară, chiar la început de săptămâna. Atenție la sănătate și carieră! De ce? Pentru că pot observa cauza bolilor pe astrograma voastră karmică, ca să vă indic remediile și vindecarea.

Gemeni

Luna Albă este la început de săptămână în zodia soră. Cum face aspect de conjuncție cu Soarele din Fecioară(vedeți aspectele la Berbec și Taur), vă spun că la voi relațiile sunt virusate, în special cele de iubire, chiar dacă le considerați compatibile. Afectează relațiile tuturor zodiilor, iar cei care se căsătoresc acum sau concep/nasc copii vor suferi pe viitor. Afectează Săgetătorii, Fecioarele, Peștii, ș.a.

Rac

Astrograma voastră karmică vă dă măsura viitorului. Este un an delicat, din toate punctele de vedere, iar lumina v-o pot aprinde analizând horoscopul personal. Acesta general este cu aspecte foarte grave(Vezi Berbec, Taur, Gemeni).

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1 – 8 septembrie – Lună albă în Fecioară

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1 - 8 septembrie - Lună albă în Fecioară

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1 – 8 septembrie – Lună albă în Fecioară

Citez un Rac faimos din Romania-George Papagheorghe(Jorge), cu ce-l face acum pe EL fericit: “You Cant*t buy happiness, but you can buy Holidays”-zice de Vacanță.

Citește și:

Leu

Cum Karma este în Rac, cițiți ce am scris la celelate zodii și veți analiza ce înseamnă prezența Soarelui în Fecioară. Pentru a înțelege perioada karmică delicată și pentru domniile voastre și durata scurtă a unei iubiri, să țineți cont de cuadratura pe care Soarele vostru natal o face cu Uranus din Taur. Sunteți încorsetați și trebuie să știți cum ieșiți din acest labirint(harta natală), sfătuindu-vă!

Fecioara

Soarele și Luna Albă din Fecioară este în aspect tensionat, ce este dat de cuadratura cu Jupiter din Săgetător și Neptun Retrograd cu Lilith din Pești. Acestea sunt aspectele centrale ale săptămânii viitoare, iar rezolvările le pot vedea doar pe astrograma dumneavoastră personală. Aveți nevoie de protecție, căci mulți vă pot face rău și dacă sunt în preajma voastră(ați văzut brățările mele talisman unicat).

Balanța

Am spus de la Berbec ce aspecte grele și dificile sunt, așa că citiți de la Berbec pânâ la Fecioară și o să observați că Venus(patroana voastră astrală) este puternic virusată de Marte, Soare și cuadraturile perioadei. Vă afectează sănătatea, locul de muncă, relația de suflet și cariera(de aceea am lansat colectia de talismane benefice și ajutătoare). Știți ce blocaje sunt acum? Știți ce blocaje aveți pe Destin?

Scorpion

Spiritele primitive sunt agresive verbal, fizic și mental. Știți cum vă puteți feri de ele? Că Marte este în rezonanță cu Venus și fac opoziție cu malefica și temuta Lilith din Pești. Cei care dau afară oamenii pozitivi și benefici de pe post-loc de muncă, vor plăti cu singurătatea în viața asta și viețile viitoare. Cei care au furat din munca altora, vor avea pe viitor buzunarele goale; se reîncarnează în Africa.

Săgetător

Citiți la Scorpion ce veți păți, dacă sunteți căsătoriți cu nativi/e din Scorpion, sau alte semne zodiacale incompatibile (pot avea multe planete în Pești, Vărsător, Rac, Berbec, Leu, Balanță, Scorpion, ș.a). Știți unde puteți să vă reîncarnați într-o viață viitoare? În Africa: Ghana, Nigeria, Congo, Coreea de Nord – Țările Lumii a Treia. Numai eu pot să vă ajut să găsiți soluții pentru a evita!

Capricorn

De Saturn Retrograd și Pluton Retrograd pe Karmă v-am mai spus și la analizele făcute de mine în trecut, dar acum este conjuncție perfectă între cele două planete. V-a ajuns cuțitul la os?! De aspectele săptămânii vă puteți informa citind de la Berbec până la Săgetător inclusiv. Orice problemă este delicată și are nevoie de sfatul meu avizat, pentru a o rezolva. Inclusiv cele ce țin de sănătate, iubire, etc.

Vărsător

Spiritele uraniene sunt puține pe Pământ și sunt bonde natural(blond sandre românesc). Chiar dacă sunt din alte zodii, trebuie să aibă Uranus peste Soare pe astrograma lor natală și aleg cariere ce țin de aviație, astrologie, mass-media, medicină, meteorologie, arheologie, ș.a(dar nu foarte multe). Știti cu ce misiune ați venit pe Pământ și ce aveți înscris pe astrograma voastră karmică?!

Pești

Opoziția pe care Neptun Retrograd, în rezonanță cu temuta Lilith, o face cu Soarele, Venus și Marte din Fecioară vă pune întrebări punctuale: 1. Știți de ce ați venit pe Pământ? 2. Știți cum să rezolvați dilemele care vă apasă(soluții văd doar pe astrograma personală)? Aspectele grele ale săptămânii sunt o povară și le puteți citi începând de la Berbec până la Vărsător inclusiv. Risc crescut de trădări, griji.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru  pentru săptămâna 1 – 8  septembrie 2019.

Sursa: Kfetele.ro.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top