Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020. Cumpene și răscruce de drumuri pentru patru zodii, Mercur retrograd dă planurile peste cap

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020. Cunoscuta astroloagă a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscopul săptămânii și a dezvăluit cine va avea o ultimă săptămână din luna februarie de vis, dar și cine va plânge cu lacrimi amare.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, din cauza lui Mercur Retrograd:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020 BERBEC

Berbec- Este an bisect, iar Soarele locuiește deja în Zodia Peștilor. În Pești este Luna la debut de săptămâna și Mercur Retrograd. Evident, că nu lipsește nici Neptun din ecuație, de aceea mulți vor căuta răspunsuri la întrebările care îi macină. Cu adăvărat, răspunsurile la frământări le văd pe astrograma voastră sau a unui membru din familie. Mercur Retrograd vă poate da toate planurile peste cap.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020 TAUR

Taur- Va fi o conjuncție între Lună și Soare în săptămăna care urmează. Cum Luna este una dintre patroanele voastre astrale, preocupările voastre sunt legate de sănătate, prieteni, copii(dragoste) sau de ce proiecte să vă apucați, ca să nu dați greș. Vedeți ce spuneam și la Berbec, că Luna va rezona și cu Mercur Retrograd și vă poate zăpăci.Cum Mercur este dual,nu veți ști să alegeți singuri între bine și rău.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020 GEMENI

Gemeni- Faimosul vostru patron astral va fi în mișcare retrogradă. Cum este plin de planete în Pești(Soare, Lună, Neptun și Mercur Retrograd) în aspect de cuadratură cu Soarele natal, veți avea cumpene și vă veți afla la răscruce de drumuri. Pentru a vă direcționa corect pe axa de destin, e musai să vă studiez astrograma. Aici, pe astrograma generală, lucrurile sunt foarte delicate și evazive.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 februarie 2020. Cumpene și răscruce de drumuri pentru patru zodii, Mercur retrograd dă planurile peste cap

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020. Cumpene și răscruce de drumuri pentru patru zodii, Mercur retrograd dă planurile peste cap

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020 RAC

Rac- Spuneam la zodiile precedente de faptul că Luna(patroana voastră astrală) va fi conjunctă cu Soarele în Pești în acest an bisect. Tensiunile sunt date și de prezența lui Mercur Retrograd în Pești și a lui Neptun, care vă fac să înotați și voi în ape tulburi. Ați văzut chiar ce valuri cu spume s-au abătut asupra Franței(țară în zodia Racului). Cum Karma este în Rac, de anul trecut prevedeam problemele grele

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020 LEU

Leu- Astrul vostru primordial este Soarele. Săptămâna debutează cu o conjuncție Soare-Lună, care teoretic este una bună. Mercur Retrograd nu vă lasă să evoluați cum doriți și vă pune piedici. Responsabil cu apele tulburi este și Neptun din Pești. De altfel, este Stellium în Pești cu cele patru planete menționate și analizate și anterior, dacă ați citit. Vizează sănătatea, cariera, familia(dragoste), business-ul.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- Mercur este Retrograd și, mai mult, este lăngă Neptun în zodia opusă(Pești). Unele persoane pot avea parte de cutremure existențiale. Vizată este familia(relația matrimonială), altele pot avea probleme de sănătate (voi sau cineva din familie), iar cei mai mulți pot întâmpina obstacole ce țin de justiție sau de carieră. Nu lipsesc nici copiii din această ecuație a Stellium-ului, că pot crea griji.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020 BALANȚĂ

Balanța- Efecte în lanț pot produce Stellium-ul din Pești format din conjuncția Soare-Lună, urmată de două planete care nu se înțeleg deloc: Neptun și Mercur Retrograd. Cum ultimele două planete rezonează în Pești, nu veți ști încotro să o luați sau pe unde să scoateți cămașa(dragoste,ș.a)…Nici eu nu am cum să vă dau soluții, căci trebuie să studiez cum aveți și planetele la naștere, ca să le pot raporta.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020 SCORPION

Scorpion-Stellium-ul din Pești vă poate arunca într-un abis existențial, un soi de nebuloasă. Vizate sunt dragostea, relația cu copiii sau familia. Este e chestiune karmică personală neînțeleasă sau nerezolvată. De ce? Pentru că Mercur este Retrograd și, nu e singur, ci a intrat in relație vibrațională cu greul Neptun. Încompatibilitatea dintre cele două planete se va răsfrânge și în viața personală…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020 SĂGETĂTOR

Săgetător- Cuadratura Soarelui natal cu Stellium-ul format de cele patru planete din Pești își va pune amprenta asupra sănătății voastre. Cum cauzele afecțiunilor sunt de ordin karmic(Mercur Retrograd are conotații karmice), doar dacă vă explic veți ști care sunt căile de vindecare și ameliorare. Nu sunt doi Săgetători identici, nici măcar dacă sunt gemeni. Cumpene la tot pasul, greu de înțeles sau de depășit!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020 CAPRICORN

Capricorn- Dragostea este pusă sub semnul întrebării și la cuplurile incompatibile și la cele compatibile, pentru că Mercur Retrograd, dual de altfel, este în rezonanță cu Neptun(tot o planetă duală). Dacă ați citit și la Rac, veți înțelege că Axa Karmică nu se joacă, ci vă poate afecta. Cariera va cere un nou început, iar sănătatea poate fi și mai vizată de cadrul astro-planetar  al perioadei ce vine.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020 VĂRSĂTOR

Vărsător- Voi știți ce misiune karmică de viață aveți înscrisă la naștere? Pentru că veți întâmpina obstacole descrise de Stellium-ul din Pești. E vorba de carieră(dușmani vizibili și invizibili), de sănătate( Karma din Capricorn), dragoste și familie(Lilith și Kiron în Berbec). Cum Mercur este Retrograd și va rezona cu Luna în săptămâna viitoare se anunță dispute cu superiorii la cei neorientați bine.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 februarie 2020 PEȘTI

Pești- Stellium cu greutate în an bisect. Vedeți ce configurație astrală aveți înscrisă anul acesta de ziua de naștere? Sunt patru planete în constelația voastră, din care două sunt complet nefaste acum. Neptun(patronul vostru astral) nu este lăsat să-și arate vibrația, că este băgat în corzi de Mercur Retrograd. Afectează toate zodiile, chiar dacă vă vizează în primul rând pe voi(dragoste, sănătate, carieră, copii, etc).

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top