Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici 9 – 15 iulie 2018

07.07.2018
Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici 9 – 15 iulie 2018

Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici 9 – 15 iulie 2018. Numerologul Mihai Voropchievici a citit ce ne rezervă runele pentru a doua săptămână din luna iulie.

BERBEC: Au o perioadă sub protecție divină. Vor fi protejați de Dumnezeu. Nu sunt invidiați, nu se deoache.

TAUR: Taurii au o săptămână în care vor deveni prolifici. Pot afla că vor fi părinți. E multă fertilitate și belșug. Cei care își doresc copii au o perioadă bună.

GEMENI: Gemenii sunt în așteptarea unui adevăr care îi frământă de mult. Vor fi într-o criză de identitate. Dacă au făcut rele să nu se aștepte la lucruri bune.

RAC: Racii vor afla acele adevăruri de care au ei nevoie. Se rezolvă multe probleme ce au stat suspendate. Apare un consiliu de prieteni.

LEU: Leii sunt sfătuiți să își facă bagajele și să pornească la drum. E o săptămână de drumuri, mai lungi, mai scurte, dar și una de recreere, de detașare.

CITESTE SI: Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie 2018. Ce aduc Venus în Fecioară și Luna Nouă în Rac pentru zodii

Fecioarele se agită cam des

FECIOARĂ: Fecioarele sunt agitate în permanență. Trebuie să se relaxeze, să se detașeze. Sunt cu gândul numai la boli. Ele se gândesc doar la probleme de sănătate. Suferă de ipohondrie.

BALANȚĂ: Balanțele sunt pe cai mari, măcar o săptămână dacă nu o lună. Vor avea parte numai de lucruri benefice.

SCORPION: Scorpionii au întotdeauna temeri. Se tem mereu de runele negative. Sunt în așteptarea unei schimbări foarte importante care vin curând. Să nu mai fie supărați!

SĂGETĂTOR: Au avut și săptămâna trecută tensiune. O mică sau mai mare bătălie se va da în viața lor, dar de data asta vor câștiga.

CAPRICORN: Capricornii, truditorii, au plecat la culegere de dragoste. E o săptămână în care cei necăsătoriți vor avea simbolul dragostei asupra lor.

VĂRSĂTOR: Vărsătorii au primit anul ăsta acest sfat: să își consolideze poziția în societate în familie și la serviciu!

PEȘTI: Peștișorii în sfârșit au o săptămână de revigorare în toate planurile, și fizic, și psihic, și material.

Previziunile au fost făcute la Antena 3.