Connect with us
Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici Runele pentru perioada 23-29 decembrie

Știri

Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici Runele pentru perioada 23-29 decembrie

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a prezentat runele pentru săptămâna 23-29 decembrie.

HOROSCOP. Berbec – acești nativi sunt puțin de-a îndoaselea în această săptămână, vor fi întârzieri. Pentru Berbeci se va produce un salt calitativ în existența lor. Va fi ceva fantastic de benefic.

HOROSCOP Taur – intră în a două săptămână consecutiv în discutarea pentru a rezolva niște probleme. Este tot încăpățânat. Trebuie să angreneze o discuție în familie sau cu cei apropiați.

HOROSCOP Gemeni – Dumnezeu le oferă protecție totală în ultima lună a anului. Vor avea protecție împotriva tuturor forțelor malefice, gândurilor negre, a energiilor negative.

HOROSCOP Rac – au o nebuloasă în minte. Un fel de mister pe care nu îl poate desluși nimeni. S-au cufundat în griji, în lucruri tainice. Sunt cufundați într-un total mister. Doar o forță divină îi poate ajuta.

HOROSCOP Leu – Vor afla un adevăr fantastic de important, care le poate schimba viața. S-ar putea să vină cererea în căsătorie.

HOROSCOP Fecioară – este o săptămână de dragoste, de ceva nou și fierbinte. Dacă nu stabilise unde face Revelionul, aceasta e oportunitatea de a afla. Trebuie să fie pasionali și exuberanți.

HOROSCOP Balanța – sunt pe o poșghiță de gheață foarte subțire. Cineva i-a atenționat și s-ar putea să explodeze. Atenție mare la cum reacționați cu cei din jur și cum vă purtați. Ce spuneți e greu de întors.

HOROSCOP Scorpion – Fertilitate și belșug. Peste puțin timp visele se împlinesc.

HOROSCOP Săgetător – Schimbă macazul. Abordați alfel problemele care vă interesează. Trebuie o schimbare de atitudine totală.

HOROSCOP Capricorn – se ceartă cu Balanța. Va fi o dispută furtunoasă. Își vor impune punctul de vedere. Puteți câștiga și fără a antama o bătălie.

HOROSCOP Vărsător – trebuie să se pregătească de o suită de schimbări majore în perioada imediat următoare.

HOROSCOP Pește – au un gând, o schimbare a loculului de muncă sau a locuinței. Pregătesc un Revelion incredibil, însă vor munci și acolo.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top