Connect with us
Horoscop lunar MInerva februarie 2019 INTEGRAL

Știri

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018

Berbec

Săptămâna viitoare vei fi încurajat să abordezi problema pe care o ai în minte. Luni, 21 mai, există posibilitatea unei ciocniri cu cineva cu autoritate și s-ar putea să fii tentat să spui exact ce crezi, ceea ce nu ar prea fi indicat. Cu Venus în pătrat încă cu nebulosul Neptun lucrurile ar putea să nu fie așa cum par. Dacă poți să aștepți o zi sau până a doua zi la prânz, vei constata că discuțiile curg mult mai ușor și pot aduce mai multe rezultate pozitive decât gândeai. Citește continuarea AICI.

Taur

Dacă ai rezerve legate de o idee, mentalitatea ta ar putea fi cea care te reține. S-ar putea să îți sabotezi singur eforturile așa cum faci aproape de fiecare dată când nu vrei să accepți ceva. Înțelegerea motivelor pentru care reacționezi așa te poate ajuta să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită și, probabil, să îți dea curajul să mergi mai departe. Citeste continuarea aici.

Gemeni

Ca stăpânul tău, Mercur, în trigon cu puternicul Pluto, luni, 21 mai, s-ar putea să îți fie greu să îți privești în ochi un prieten. Cu toate acestea, aspectul este temporar, astfel încât s-ar putea să descoperi că dacă îl eviți până marți, 22 mai, când Soarele depășește opoziția cu Jupiter, rezultatul va fi mult mai productiv. Citește continuarea aici.

Rac

S-ar putea să fii mai contrariat ca niciodată la începutul săptămânii, chiar dacă nu ești de acord cu înțelepciunea cuiva din apropierea ta. Cu toate acestea, dacă simți că această persoană încearcă să te manipuleze, să nu te simți vinovat dacă ești ferm și nu vrei să-ți restrângi limitele. Citește continuarea aici.

Leu

Există o influență nouă, plină de viață, care apare în această săptămână și care ar putea schimba afacerilor tale sau îți va abate concentrarea de pe carieră. Marți, 22 mai, faci progrese serioase, deoarece Uranus a intrat în Casa a 9-a a studiilor și a filosofiei de viață și ar putea inspira o abordare mai independentă a obiectivelor și planurilor. Citește continuarea aici.

Fecioara

Dacă visezi să faci o nouă călătorie și să te bucuri de noi aventuri, săptămâna aceasta poate fi începutul unei faze interesante. Marți, 22 mai, poate acționa ca o poartă pentru energiile pline de viață ale lui Uranus, deoarece este de săptămâna trecută în Casa a 8-a a investițiilor pe termen lung. Citește continuarea aici.

Balanta

Vor exista o mulțime de activități noi într-un sector intens al temei tale natale, care ar putea avea un impact destul de mare asupra lunilor și anilor care urmează. Marțea trecută rebelul Uranus a intrat în Taur unde va sta până în 2026. Această nouă influență te poate încuraja să vezi lucruri, adânc înrădăcinate în subconștientul tău, legate de banii, sex și afaceri dintr-o perspectivă diferită și, probabil, mai luminată, și aceasta ar putea fi una eliberatoare. Citește continuarea aici.

Scorpion

Sectorul tău relațional pare ocupat de ceva vreme. Marți, 22 mai, și zilele următoare ar putea reprezenta ocazia de a duce relația la un nou nivel. Citește continuarea aici.

Săgetător

Cariera și stilul de viață sunt pe cale să treacă printr-o mare schimbare. Totuși, aceasta poate fi doar vârful aisbergului. Cu revoluționarul Uranus care se deplasează prin Casa iubirii, a romantismului şi a stilului de viaţă, ţi-ai putea schimba mentalitatea, în special în ceea ce privește modul în care lucrezi și abordarea ta în materie de sănătate și un mod de alimentaţie sănătos. Citește continuarea aici.

Capricorn

O săptămână care vorbeşte despre noi începuturi. Cu toate acestea, Uranus care a intrat în Taur săptămâna trecută şi unde va sta până în 2026, ţi-ar putea aduce o mentalitate cu totul nouă. Înțelegerea a ceea ce înseamnă să fii autentic și adevărat pentru tine poate fi revoluționară. Continuarea aici.

Varsator

Săptămâna pregătește miercuri, 23 mai calea pentru noi idei și posibilități revoluționare. Cu Uranus care se deplasează prin Casa comunicării şi a scrisului, s-ar putea să te pomeneşti că eşti dornic să renunți la condiționarea din trecut pentru a te descoperi și a-ţi elibera sinele autentic.

Peşti

Începând din această săptămână, astrele te încurajează să îţi revoluționezi mentalitatea. Pentru a te ajuta în această sarcină majoră, inovatorul Uranus a intrat în sectorul tău care presupune discuții și gândire, adică în Casa a 3-a, unde va rămâne până în 2026.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top