Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Balanță

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 19 – 25 februarie: Balanță

Horoscop săptămânal 19 – 25 februarie pentru zodia – BALANȚĂ.

Balanțele obțin o promovare sau se implică în mai multe proiecte, dar ar trebui să nu-și neglijeze sănătatea.

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Balanță anunță noi colaborări profesionale sau schimbări la actualul job, dar le recomandă nativilor să aibă mai multă grijă de sănătatea lor.

Conjunctura astrală din primele zile ale săptămânii le cere Balanțelor să dea o atenție specială parteneriatelor profesionale, iar dacă vor să obțină o promovare sau o mărire de salariu, să profite de ajutorul pe care îl primesc, luni, de la Marte, planeta Acțiunii.

Sectorul profesional din astrograma Balanțelor este favorizat de prezența Soarelui și a planetelor Venus și Mercur în zodia Pești, iar ziua de miercuri poate veni cu vești bune.

Dar, cu Venus în Pești, multe Balanțele se implică „excesiv” în rezolvarea problemelor altora și ajung chiar să își neglijeze proiectele personale sau să muncească prea mult.

Din acest motiv, nativii trebuie să se organizeze mai eficient și să nu își risipească resursele (timp, bani, energie etc). Iar prezența planetei Saturn în zodia Capricorn le ajută în acest sens.

Vineri, Luna aflată în Gemeni va activa sectorul Străinătății din astrograma Balanțelor și le va mobiliza să plece într-o călătorie.

În weekend, Balanțele se vor concentra pe un proiect „de suflet” sau se vor răsfața cu o binemeritată minivacanță.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top