Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Berbec

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 19 – 25 februarie: Berbec

Horoscop săptămânal 19 – 25 februarie pentru zodia Berbec. Berbecii se întâlnesc cu persoane care îi pot ajuta din umbră, dar e mai bine să nu dea crezare tuturor promisiunilor.

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Berbec le cere nativilor să verifice toate informațiile pe care le primesc și să își calculeze cu atenție fiecare pas, mai ales atunci când succesul lor depinde (și) de alții.

Intrarea planetei Mercur în sectorul Secretelor din astrograma lor (în 18 februarie) le facilitează accesul la informații confidențiale sau întâlnirea cu persoane care îi pot ajuta din umbră, dar aspectul tensionat format de Lună și Saturn le cere să nu se bazeze pe promisiuni, ci pe eforturile personale.

În plus, chiar din prima zi a săptămânii, Berbecii trebuie să respecte regulile și ierarhia la locul de muncă pentru că altfel, își pot „tăia singuri craca de sub picioare”.

De asemenea, dacă li se cere să se perfecționeze în domeniul lor de activitate sau li se spune, în față, că nu sunt, încă, pregătiți pentru job-ul dorit, să nu se simtă jigniți sau persecutați. Prezența planetelor Saturn și Capricorn în sectorul Carierei din astrograma lor anunță succes obținut cu sacrificii, muncă și studiu.

Mijlocul săptămânii va îndrepta atenția Berbecilor spre viața sentimentală, cel mai probabil spre o fostă iubire sau spre perioada de început a actualei relații. Nostalgia va pune stăpânire pe nativi și mulți dintre ei vor încerca să își recucerească partenerul.

În prag de weekend, secrete din trecut sau rediscutatea unor subiecte ce păreau rezolvate ar putea provoca tensiuni la locul de muncă sau acasă.

Sfârșitul săptămânii va fi, de asemenea, destul de tensionat, mai ales pentru Berbecii care nu sunt siguri de sentimentele persoanei iubite sau care au de ales între un fost partener și actualul sau care vor să ia decizii clare privind viitorul relației.

Berbecii care nu au probleme în amor, pot profita de sfârșitul săptămânii pentru a scăpa de eventualele restanțe de la serviciu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top