Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Gemeni

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 19 – 25 februarie: Gemeni

Horoscop săptămânal 19 – 25 februarie pentru zodia GEMENI

Gemenii se trezesc cu declarații de dragoste, după ce un coleg le interpretează greșit amabilitatea sau interesul.

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie pentru zodia Gemeni anunță o perioadă favorabilă noilor proiecte profesionale, dar și „noutăți” în plan sentimental.

Sectorul Carierei din astrograma Gemenilor este puternic influențat de intrarea Soarelui și a lui Mercur în zodia Pești, la finalul săptămânii anterioare. Iar asta, și pentru că Mercur este chiar planeta care îi patronează pe Gemeni.

Dar perioada 19-25 februarie începe cu un aspect tensionat între Lună și Saturn, aspect care le cere Gemenilor să își administreze cu atenție resursele, mai ales în proiecte derulate împreună cu alte persoane.

Mijlocul săptămânii le poate aduce vești extraordinare, noroc și succes în carieră, dar și o posibilă poveste de dragoste la locul de muncă, așa cum anticipează aspectul armonios format de Venus și Neptun.

Dar unii nativi se pot trezi cu declarații de dragoste, venite de la un coleg care le-a interpretat greșit amabilitatea sau interesul.

Vineri, Luna ajunge în zodia Gemeni dar formează un aspect tensionat cu Mercur. Acest aspect le recomandă nativilor să verifice documentele pe care le redactează sau le semnează, iar în relația cu șefii, să își susțină opiniile cu argumente foarte puternice .

Sâmbătă, vizita-surpriză a unui prieten le va face plăcere și îi va motiva să își modifice programul, lăsând „în umbră” problemele de serviciu.

Duminică, spre dezamagirea partenerului, atenția nativilor se va îndrepta spre carieră, în dorința de a promova un proiect la care lucrează cu pasiune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top