Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai SCORPION

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 8-14 mai SCORPION. Scorpionii trebuie să nu rateze oportunitățile profesionale din cauza obligațiilor familiale

Pentru Scorpioni, cele mai importante zile din această săptămână sunt: 9 mai și 11 mai. În 9 mai se schimbă Axa Destinului, iar în 11 mai se formează Luna Plină chiar în semnul lor zodiacal.

Săptămâna începe cu Luna în Balanță și cu Jupiter în aceeași zodie, iar Scorpionii vor avea, luni, șansa de a lămuri o problemă mai veche legată de un coleg sau, după multe insistențe, Scorpionii vor recupera  o parte dintro sumă de bani pe care le-o datora un vecin sau un prieten.

De altfel, până la sfârșitul anului, Scorpionii se vor mai confrunta cu astfel de situații. Planeta Restricțiilor, Saturn, va sta în zodia Săgetător în decembrie și va aduce limitări însectorul Financiar” din astrograma Scorpionilor.

Aceștia își vor primi cu întârziere banii cuveniți sau vor fi nevoiți să își modifice anumite planuri din cauza unor cheltuieli neprevăzute.

În 11 mai, se va forma Luna Plină în zodia Scorpion. Pentru nativii acestei zodii, Luna Plină va fi un moment excelent de schimbare și transformare personală, de renunțare la concepții, principii sau obiceiuri vechi, care nu le mai sunt de folos.

Pentru mulți Scorpioni, această zi de 11 mai va avea o puternică încărcătură energetică și emoțională pentru că vor putea lua decizii care le vor schimba complet viața.

Unii vor decide să trăiască mai sănătos, alții vor decide că e mai bine să renunțe la o relație ori să o „modeleze” în sensul dorit, în timp ce alți nativi se vor hotărî să își schimbe cariera, cu orice risc.

A doua zi, 12 mai, va fi plină de noroc pentru Scorpionii care se vor concentra pe profesie. Marte, planeta care îi patronează, alături de Jupiter, „Marele Benefic”, le vor „înlesni” primirea unor informații confidențiale privind  scoatere la concurs a unui job care îi intersează în viitorul foarte apropiat.

Sau , spre surprinderea lor, Scorpionii vor fi contactați, în preajma acestei zile, de un fost angajator care le va face o ofertă de muncă foarte tentantă. Înainte de a o accepta, ar fi bine să își amintească motivele care au dus la stingerea vechii colaborări.

Cariera va fi prioritatea nativilor Scorpion nu doar pentru perioada imediat următoare, ci până în noiembrie 2018.

În 9 mai, Axa Destinului sau „Axa Nodurilor Lunare” se va fixa pe segmentul zodiilor Leu/Vărsător.

Nodul Nord indică domeniile în care putem evolua spiritual și menirea noastră în această viață, iar Nodul Sud, „bagajul” nostru karmic din viețile anterioare.

Nodul Nord se va stabili în zodia Leu și în „sectorul Carierei” din astrograma Scorpionilor.

Aceștia trebuie fie pregătiți pentru schimbare și pentru fructificarea oportunităților care pot apărea pe neașteptate.

Scorpionii trebuie să păstreze echilibrul între familie și profesie, iar asta înseamnă și că trebuie nu rateze anumite oportunități din cauza obligațiilor familiale.

Prezența Nodului Nord în casa Carierei poate însemna pentru Scorpioni și creșterea prestigiului public, prin implicarea lor în acțiuni cu impact social puternic.

Scorpionii care vor înființa organizații neguvernamentale pentru sprijinirea celor defavorizați sau firme care oferă servicii pentru anumite categorii de persoane aflate în nevoie (cum sunt, de exemplu, persoanele de vârsta a treia) vor avea succes și vor fi apreciați în comunitate.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 8-14 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-05-04T14:42:58+03:00 14:42

Share
Scris de
Oprea Raluca

Acest site foloseste cookies.

Read More