Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu Gemeni

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu Gemeni 26 februarie – 04 martie 2018

Gemenii fac planuri de nuntă sau pentru casa ideală. Cei singuri își pot întâlni marea iubire la locul de muncă.

Horoscopul săptămânii 26 februarie -4 martie pentru zodia Gemeni anunță realizări în familie, iar pentru nativii singuri, planuri de nuntă sau întâlnirea sufletului-pereche.

Luna Plină din noaptea de 1/2 martie va avea loc în zodia Fecioară și în sectorul Casei și familiei din astrograma generală a Gemenilor.

Astfel, nativii se vor bucura de succesul unei rude, vor cumpara o casă mai frumoasă ori vor face planuri pentru „casa ideală”, iar unii dintre nativi se vor gândi serios la căsătorie.

Cei singuri, ar putea să-și întâlnească, la început de  martie, sufletul-pereche. Și, cum Venus, planeta Iubirii, este în casa Carierei, întâlnirea cu Marea Iubire ar putea avea loc la job sau la un eveniment profesional.

Pentru Gemeni, Luna Plină din 1/2 martie poate însemna și o mai mare atenție acordată siguranței familiei și stabilității financiare. Iar Mercur, planeta care îi patronează și care se află, de asemenea, în sectorul Carierei din astrogramă, îi poate ajuta să obțină avantaje extraordinare din noi contracte și afaceri.

Și chiar din prima zi a săptămânii, Luna, aflată în zodia Rac, va îndrepta atenția Gemenilor spre bani, iar zilele de marți și miercuri vor fi potrivite pentru negocieri.

Sfârșitul de săptămână va fi „dăruit” partenerului și copiilor, pentru că Luna se va afla în casa Iubirii din astrograma lor. Dar, dacă va apărea vreo oportunitate profesională, nativii vor reuși, cu dibăcie, să împace pe toată lumea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top