Connect with us
Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 11-17 mai 2019. Venus va intra în zodia Taurului. Marte va intra în zodia Racului.

Știri

Horoscop săptămânal Urania 26 ianuarie – 1 februarie 2019

Horoscop Urania pentru săptămâna 26 ianuarie – 1 februarie 2019. Iată previziunile făcute de celebra astroloagă pentru libertatea.

Horoscop săptămânal Urania 26 ianuarie – 1 februarie 2019 – Berbec

Între 26 și 27 ianuarie dimineața, posibil disconfort relațional: dialoguri aprinse, provocări verbale, situații dezavantajoase în care un nativ este constrâns să acționeze.

Între 27 ianuarie, după ora 9:31, și 29 ianuarie după-amiaza, unele persoane pot intra la bănuieli văzând că un proiect de viață care ar fi trebuit să le aducă un beneficiu întârzie să se materializeze, iar ei au impresia că sunt trădați ori că, pe parcursul demersurilor necesare, s-a interferat cineva care le pune piedici ori care lucrează incorect; moment al suspiciunii, uneori justificate.

Între 29 ianuarie, după ora 16:33, și începutul zilei de 1 februarie, speranțe, proiecte ori uși larg deschise către un drum personal spre care Berbecii tind și căruia i-au dedicat ani de efort și pregătire. Moment al confirmării profesionale. Posibile realizări într-o chestiune importantă de viață în care străinătatea, prin oameni și instituții, le va permite o dezvoltare, o schimbare, o afirmare, o împlinire.

Din 1 februarie, după ora 2:47, unii nativii care au funcție, rang ori o demnitate publică ar putea să se găsească în fața presiunilor mediatice sau a obstacolelor politice, de imagine ori de autoritate. Moment al încercării personale, dar și al rezistenței, atenției, răbdării și exercitării corecte a autorității.

Se menține disponibilitatea astrală spre surprize venite din partea apropiaților. Schimburile de impresii și informații le-ar putea dezvălui celor născuți în zodia Berbecului laturile insolite ale unor cunoscuți. Împrejurări ciudate, care ies din tiparul vieții obișnuite, în care ei s-ar putea afla și care joacă un rol în actuala lor etapă de viață.

Se va menține activă, întreaga săptămână, tendința spre autoritarism, decizii rapide, implicări active, spirit tranșant. Berbecii vor fi plini de energie, încredere, determinare și în stare de o mobilizare interioară rapidă.

Horoscop săptămânal Urania 26 ianuarie – 1 februarie 2019 – Taur

Între 26 și 27 ianuarie dimineața, posibil disconfort relațional: dialoguri aprinse, provocări verbale, situații dezavantajoase în care un nativ este constrâns să acționeze.

Între 27 ianuarie, după ora 9:31, și 29 ianuarie după-amiaza, unele persoane pot intra la bănuieli văzând că un proiect de viață care ar fi trebuit să le aducă un beneficiu întârzie să se materializeze, iar ei au impresia că sunt trădați ori că, pe parcursul demersurilor necesare, s-a interferat cineva care le pune piedici ori care lucrează incorect; moment al suspiciunii, uneori justificate.

Între 29 ianuarie, după ora 16:33, și începutul zilei de 1 februarie, speranțe, proiecte ori uși larg deschise către un drum personal spre care Berbecii tind și căruia i-au dedicat ani de efort și pregătire. Moment al confirmării profesionale. Posibile realizări într-o chestiune importantă de viață în care străinătatea, prin oameni și instituții, le va permite o dezvoltare, o schimbare, o afirmare, o împlinire.

Din 1 februarie, după ora 2:47, unii nativii care au funcție, rang ori o demnitate publică ar putea să se găsească în fața presiunilor mediatice sau a obstacolelor politice, de imagine ori de autoritate. Moment al încercării personale, dar și al rezistenței, atenției, răbdării și exercitării corecte a autorității. Se menține disponibilitatea astrală spre surprize venite din partea apropiaților.

Schimburile de impresii și informații le-ar putea dezvălui celor născuți în zodia Berbecului laturile insolite ale unor cunoscuți. Împrejurări ciudate, care ies din tiparul vieții obișnuite, în care ei s-ar putea afla și care joacă un rol în actuala lor etapă de viață. Se va menține activă, întreaga săptămână, tendința spre autoritarism, decizii rapide, implicări active, spirit tranșant.

Berbecii vor fi plini de energie, încredere, determinare și în stare de o mobilizare interioară rapidă.

Între 26 și 27 ianuarie dimineața, posibil moment mai relaxat la locul de muncă. Stare organică ușor ameliorată. Între 27 ianuarie, după ora 9:31, și 29 ianuarie după-amiaza, tensiuni conjugale, nemulțumiri în planul colaborării: unele persoane îl pot șicana sau obstrucționa pe câte un nativ. Nu va fi un moment favorabil dialogurilor necesare pentru a se pune bazele unei cooperări, pentru negocierea sau susținerea unor clauze dintr-un contract ce reprezintă interesul nativului. Moment șubred în planul relațiilor cu cei cu care Taurul se află deja într-un conflict declarat (dușmănie, rivalitate, proces, anchetă, etc.). Între 29 ianuarie, după ora 16:33, și începutul zilei de 1 februarie, posibil beneficiu material ce se poate concretiza în varii forme (dar, cadou, atenție, favor, gest de cumsecădenie financiară, finanțare, sponsorizare, înlesniri, etc.). Posibilă evoluție favorabilă în cazul dezbaterilor succesorale sau a partajelor. Uriașă protecție a nativilor în eventualitatea unor pericole pentru corpul fizic (boli, accidente). Din 1 februarie, după ora 2:47, perioadă în care se va manifesta destul de clar dorința Taurilor de a-și consolida un proiect de viață, de a-și asuma greul unei perioade de învățare, de acumulare a cunoștințelor, de ridicare a nivelului de performanță profesională prin efort personal, dar și prin integrarea în unități de profil care să le asigure susținerea de care au nevoie (competență, exigență, îndrumare și orientare, verificare și control). Asta nu exclude situația cu care se vor confrunta, poate, alte persoane născute în acest semn zodiacal, care vor constata că în calea lor se ridică tot felul de piedici, că rezultatele scontate de ei întârzie să apară, că mai au multe etape (mai ales administrative) de parcurs ori că, mai mult în acest stadiu, puterile lor sunt limitate.

Horoscop săptămânal Urania 26 ianuarie – 1 februarie 2019 – Gemeni

Între 26 și 27 ianuarie dimineața, perioadă relativ destinsă, în care nativii vor simți nevoia să se relaxeze prin activități mai puțin solicitante trupește, sufletește sau mental. Disponibilitate spre escapade sentimentale fără nici o intenție de a le da sens și importanță în economia vieții lor afective.

Etapă favorabilă celor care desfășoară activități interpretative prin forța imaginativă și de sugestie și prin disponibilitatea transpunerii într-un rol (postură, ipostază). Din păcate, există însă și tentația de a juca teatru în viața reală.

Între 27 ianuarie, după ora 9:31, și 29 ianuarie după-amiaza, nemulțumiri provocate de relațiile de antipatie, revanșă sau competiție desfășurată cu metode incorecte la locul de muncă. Stări organice proaste provocate de o infecție, răceală, gripă, sinuzită, infecție urinară, renală, genitală; disfuncții endocrine accentuate de frig și de regimul restrâns al luminii diurne.

Între 29 ianuarie, după ora 16:33, și începutul zilei de 1 februarie, răstimp bun pentru acorduri sau documente oficiale, oferte și propuneri interesante în plan relațional, personal sau în planul cooperării ori al afacerilor. Relații bune cu una sau mai multe persoane care au o legătură cu străinătatea și care pot reprezenta o punte necesară de legătură pentru Gemeni din punct de vedere legal, juridic, administrativ.

Context favorabil litigiilor desfășurate atât în etape preliminare (cercetare, anchetă, culegere a probelor), cât și în plan procesual, indiferent de nivelul instanței la care se judecă o cauză. Din 1 februarie, după ora 2:47, sentimentul că tot ceea ce întreprinde sau intenționează un Geamăn în planul beneficiilor materiale se lovește de un zid de ostilitate sau de un blocaj instituțional. Nativii nu vor găsi disponibilitate spre dialog și înțelegere la persoanele de care depinde un câștig material vizat, mai ales dacă este vorba de moșteniri sau partaje.

Previziuni Urania 26 ianuarie – 1 februarie 2019 – Rac

Între 26 și 27 ianuarie dimineața, efort de a menține echilibrul în relațiile de familie tulburate de conflictele și ostilitățile dintre soacră/ginere/noră ori, în general, între copiii căsătoriți și socri. Între 27 ianuarie, după ora 9:31, și 29 ianuarie după-amiaza, etapă încărcată din punct de vedere sufletesc cu amărăciuni, doruri, regrete.

Femeile vor fi hipersensibile, hiperreactive, lacrimogene și vor avea tendința de a exagera semnificația oricărui fapt de viață modest, banal sau trecător ca și cum ar fi un „capăt de țară’. Doar persoanele angrenate în activități creative și interpretative pot avea un avantaj de pe urma acestui tranzit.

Între 29 ianuarie, după ora 16:33, și începutul zilei de 1 februarie, moment bun pentru toate tipurile de relații la locul de muncă cu șefii, colegii, subalternii, patronii. Unii Raci pot avea câștig de cauză într-un demers revendicativ salarial ori de statut profesional, mai ales dacă acest demers urmărește dovedirea nevinovăției lor, a unui abuz comis asupra lor, aplicarea incorectă a prevederilor legale; în acest caz va fi vorba de o reabilitare (repunere în funcție), de o victorie morală, care poate fi asociată și cu un câștig material (repunere în drepturi, despăgubire, restituire a sumei revendicate).

Uneori, poate fi vorba de drepturi bănești suplimentare (indemnizații, acorduri, compensări) ce decurg din activitatea depusă (pensie, ajutor de boală, de handicap, de naștere, de accident, de studii). Persoanele suferinde se vor întrema fizic, vor înregistra remisia unei boli sau își vor recăpăta cheful de viață. Din 1 februarie, după ora 2:47, relații conjugale distante, rezervate care lasă să se întrevadă o nemulțumire nerostită.

Imposibilitate de a se ajunge la un acord în întâlnirile cu scopul de a remedia sau de a pune la punct o colaborare: ambele părți se vor menține ferm pe poziții.

Citește continuarea aici.

Urania astrolog. Nume Simona Vărzaru “Fac meseria asta pentru adevăr, dacă este util şi pentru cei care citesc, cu atât mai bine”, spune Urania, al cărei nume real este Simona Vărzaru. “Este un stoc uriaş de informaţii cu care trebuie să jonglezi, de conexiuni pe care trebuie să le faci, iar contrar celor crezute de mulţi oameni, aspectele astrologice nu se repetă, aşa că nu există similitudini, nici chiar în perioadele calendaristice similare. 1 aprilie din acest an nu seamănă cu 1 aprilie astral al niciunui alt an şi asta este valabil la nivel de secole şi chiar milenii”, spune Urania. Cât de importantă este experienţa profesională? “Esenţială. Nu există astrolog tânăr”, susţine Urania, care declară că mintea îi este atât de “formatată” de adevărurile astrale încât nimic nu o poate surprinde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top