Connect with us
Horoscop TAROT saptamana 12-17 martie 2019 - Mesaje pentru cele 12 zodii

Știri

Horoscop TAROT saptamana 12-17 martie 2019 – Mesaje pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT 12-17 martie 2019. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Horoscop TAROT. BERBEC – 2 de bate

Aceasta carte iti trimite mesajul ca este foarte important sa-ti mentii echilibrul in toate aspectele vietii tale. Inclusiv in ceea ce priveste alimentatia si odihna. De asemenea, poti intra in parteneriat cu cineva. Poate fi ceva legat de afaceri sau ceva personal sau, poate, ambele. Desi este o carte foarte pozitiva, primesti mesajul ca unele lucruri trebuie sa le tii pentru tine. Desi meriti si ar trebui sa te distrezi putin mai mult, nu iti pierde concentrarea inainte sa fi finalizat ce aveai de facut.

Aceasta carte mai poate insemna si faptul ca se anunta o mutare: fie a locului de munca, fie a locului in care stai.

Horoscop TAROT. TAUR Luna

Aceasta carte inseamna ca lucrurile pot deveni confuze. Iti vine greu sa intelegi de unde vii, cu atat mai putin ce gandesc sau simt altii. Trebuie sa te relaxezi. Nu incerca sa fortezi lucrurile sau sa faci oamenii sa actioneze inainte de a fi pregatiti.

Urmeaza o perioada in care esti mai intuitiv decat de obicei. Ai incredere in instinctele tale si in mesajle pe care le primesti, chiar daca nu stii de unde vin. De asemenea, aceasta carte iti transmite mesajul ca nimic nu este ceea ce pare. Nu ca ar trebui sa fii tot timpul neincrezator, insa daca simti ca cineva nu este de incredere, cel mai probabil nu este. Ai incredere in ceea ce simti. Daca astepti un raspuns de la cineva, din pacate, va dura mai mult decat credeai. Ai rabdare!

Horoscop TAROT. GEMENI 3 de bate

Aceasta carte iti transmite mesajul ca nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la bani. Ba mai mult, iti arata ca o suma de bani urmeaza sa-ti intre in cont. Te simti foarte puternic, poti experimenta, in sfarsit, ceea ce poarta numele de succes.

3 de bate este o carte pozitiva si in ceea ce priveste locul de munca. Eforturile iti vor fi vazute si recompensate. Apreciaza-ti munca la adevarata ei valoare.

Horoscop TAROT. RAC 6 de spade

Aceasta carte iti trimite mesajul ca este vreme potrivita pentru o calatorie. Poate indica, in sens metaforic, o misscare, o modificare. De cele mai multe ori, aceasta schimbare este de bun augur, indiferent ca este ceva de natura interna sau externa. Gandeste-te unde ai vrea sa fi?

Cartea iti arata ca e nevoie sa reduce stresul si atigatia. Lucrurile poate ca nu sunt perfecte in acest moment, insa sunt sanse mari sa se imbunatateasca. Fa-ti timp sa analizezi la rece si sa decizi incotro te indrepti. Chiar si o mica modificare poate sa genereze beneficii urmitoare. Nu trebuie sa fie ceva costisitor sau obositor.

Citește mai mult

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top