Connect with us
Urania 14-20 septembrie 2019 - Luna Nouă dă drumul orgoliului

Știri

Horoscop Urania 13 – 19 aprilie 2019. Mercur intră în zodia Berbec, Lună plină în Balanță

Horoscop Urania 13 – 19 aprilie 2019 – Berbec

În prima parte a zilei de 13 aprilie, provocări domestice curente care au generat disconfort și care îi obligă pe nativi să se concentreze asupra lor pentru a face ordine.

Între 13 aprilie, după ora 10:51′, și 15 aprilie, la prânz, momente de entuziasm, chef de distracție, atitudine participativă față de situațiile care îi pot rupte de banalitatea preocupărilor cotidiene sau de rutina de la locul de muncă.

Între 15 aprilie, după ora 13:04′, și 17 aprilie, la prânz, nativii vor fi obligați să acorde (mai) mult timp preocupărilor profesionale. Discrete disfuncții organice legate de fiziologia organelor localizate în abdomenul inferior.

În dimineața zilei de 17 aprilie, Mercur va intra în zodia Berbecului și le va da nativilor capacitatea de a vorbi expresiv, de a-și susține în mod convingător un punct de vedere.

Între 13 aprilie, după ora 10:51′, și 15 aprilie, la prânz, momente de entuziasm, chef de distracție, atitudine participativă față de situațiile care îi pot rupte de banalitatea preocupărilor cotidiene sau de rutina de la locul de muncă.

Între 15 aprilie, după ora 13:04′, și 17 aprilie, la prânz, nativii vor fi obligați să acorde (mai) mult timp preocupărilor profesionale.

Discrete disfuncții organice legate de fiziologia organelor localizate în abdomenul inferior. În dimineața zilei de 17 aprilie, Mercur va intra în zodia Berbecului și le va da nativilor capacitatea de a vorbi expresiv, de a-și susține în mod convingător un punct de vedere.

Între 17 aprilie, după ora 14:22′, și 19 aprilie, după-amiaza, relațiile parteneriale pot fi puse la încercare: soțul, asociatul, colaboratorul, rivalul va ridica o problemă de interes comun în termeni răspicați.

Pe 19 aprilie va avea loc, pentru a doua oară, în acest an, Luna Plină în Balanță, (prima Lună Plină în Balanță a avut loc pe 21 martie a. c.).

Această ipostază astronomică, din categoria Blue Moon (două Luni Pline în același semn zodiacal), reprezintă un mecanism astronomic firesc care s-a format de mai multe ori, din anul 2000 până în prezent, iar pe direcția Berbec/Balanță, s-a întâmplat în 2004. El va avea efect în plan personal și partenerial, diferit în funcție de vârstă și ecou biografic.

Atenție la probleme care s-au pus cu o lună în urmă și care revin vor atrage atenția asupra nevoii de a se ține cont de aceleași condiții care au fost ignorate sau abandonate. Din 19 aprilie, după ora 15:40′, trăiri intense, uneori de-a dreptul destabilizatoare cu privire la o chestiune bănească sau materială care-i preocupă în mod special.

Horoscop Urania 13 – 19 aprilie 2019 – Taur

În prima parte a zilei de 13 aprilie, disponibilitate redusă pentru dialoguri, conversații și schimb de impresii. Nevoia de aprofundare a unei teme îi face tăcuți sau prudenți.

Între 13 aprilie, după ora 10:51′, și 15 aprilie, la prânz, presiunea familiei sau treburile casei le vor complica existența mai ales dacă nativii vor intra în dezacord cu părinții sau cu rudele apropiate pe o temă de interes comun înțeles în chip diferit.

Între 15 aprilie, după ora 13:04′, și 17 aprilie, la prânz, Taurii vor avea nevoie de calm, de echilibru interior și nu de zbucium, lacrimi sau stres emoțional.

Mercur va intra, în dimineața zilei de 17 aprilie, în zodia Berbecului și-i îi va ține în priza dialogurilor interioare mai ales când vor rămâne singuri și vor dori să se odihnească; de aici, riscul unei agitații mentale, a unor preocupări care-i macină sau a unei singure probleme care revine obsedant în mintea lor.

Între 17 aprilie, după ora 14:22′, și 19 aprilie, după-amiaza, momente oarecum destinse sau de indiferență și detașare de solicitările firești de la locul lor de muncă.

Pe 19 aprilie va avea loc, pentru a doua oară, în acest an, Luna Plină în Balanță, la 29°07′ (prima Lună Plină în Balanță a avut loc pe 21 martie a. c.).

Această ipostază astronomică, din categoria Blue Moon (două Luni Pline în același semn zodiacal), reprezintă un mecanism astronomic firesc care s-a format de mai multe ori, din anul 2000 până în prezent, iar pe direcția Berbec/Balanță, s-a mai întâmplat în 2004.

Cei născuți în Taur pot resimți această secvență mai intens în plan organic (agitație) sau în plan psihic: enervare senzația de atingere a unei limite a rezistenței lor nervoase.

Din 19 aprilie, după ora 15:40′, începe o perioadă care va ridica premizele unui conflict ce nu se va epuiza prea lesne și care pune într-o ecuație stresantă contractele, despărțirile, deciziile parteneriale, dușmăniile.

Horoscop Urania 13 – 19 aprilie 2019 – Gemeni

În prima parte a zilei de 13 aprilie, restricții financiare, „jenă financiară”, nevoie de chibzuială bănească, plăți necesare.

Între 13 aprilie, după ora 10:51′, și 15 aprilie, la prânz, progres sau succes determinat de gradul de informație pe o temă dată: cu cât nativul va ști mai multe lucruri cu atât va fi mai avantajat și mai protejat în fața unor eventuale riscuri sau decizii neinspirate.

Posibilitatea de a se impune în situații speciale prin curajul cu care vor aborda subiecte delicate sau vor face față unor împrejurări unde este nevoie de combativitate verbală.

Între 15 aprilie, după ora 13:04′, și 17 aprilie, la prânz, chestiuni curente, organizatorice sau administrative privitoare la casă și gospodărie. Mercur va intra în dimineața zilei de 17 aprilie în zodia Berbecului și le va induce dorința sau tendința de a se impune punctul de vedere în fața unor cunoscuți. Comunicarea cu aceștia poate fi mai intensă ca de obicei.

Între 17 aprilie, după ora 14:22′, și 19 aprilie, după-amiaza, disponibilitate pentru activități relaxante care să nu-i solicite prea mult și care să le permită experiențe artistice, culturale, intelectuale menite să le lărgească orizontul de cunoaștere.

Pe 19 aprilie va avea loc, pentru a doua oară, în acest an, Luna Plină în Balanță, la 29°07′ (prima Lună Plină în Balanță a avut loc pe 21 martie a. c.).

Această ipostază astronomică, din categoria Blue Moon (două Luni Pline în același semn zodiacal), reprezintă un mecanism astronomic firesc care s-a format de mai multe ori, din anul 2000 până în prezent, iar pe direcția Berbec/Balanță, s-a mai întâmplat în 2004. Ea va angaja axa celor două case relaționale bazate pe simpatie, atracție, sentimente și comuniune sufletească.

Din 19 aprilie, după ora 15:40′, în următoarele două zile, posibile îngrijorări legate de aspectul muncii sau de schimbările dezavantajante pentru nativi.

Horoscop Urania integral pe Libertatea.ro.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top