Connect with us

Știri

Horoscop Urania: 13 – 19 august 2016

Horoscop Urania: 13 – 19 august 2016 Berbec

În ziua de 6 august (până la ora 20), condiții astrale favorabile hărniciei, eficienței, răbdării în orice activitate practică. Posibile discuții care să permită ameliorarea condițiilor de muncă, să precizeze un statut sau să îmbunătățească regimul plăților, fără ca aceste ipostaze să fie spectaculoase, ele funcționând, mai degrabă, în registrul minor al activității curente.

Cu stres și complicații de ultimă oră se vor desfășura toate deplasările în străinătate dacă ele fac parte din regimul obișnuit al muncii și al sarcinilor de serviciu, indiferent nivelul și importanța responsabilității. Numeroase preocupări legate de sănătate, fiziologie. Un loc important ar trebui să-l ocupe grija pentru un regim alimentar adecvat, pentru hrană sau pentru o medicație cât mai aproape de natură.

Horoscop Urania: 13 – 19 august 2016 Taur

Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), preocupări legate de câștiguri în varii condiții permise sau justificate prin vârstă, statut social și material. Tentația de a face niște speculații de pe urma cărora se așteaptă un câștig material va fi destul de mare dar, totodată și destul de greu de dus la bun sfârșit.

Pentru a evita pierderea banilor, prin acceptarea unor riscuri insuficient cunoscute ori estimate, este bine ca nativii să nu se entuziasmeze prea repede și să accepte combinații prezentate atractiv.

Între a doua parte a zilei de 14 august și 16 august (până la ora 15), nu se poate vorbi de evenimente concrete ci mai degrabă de „stări” ale conștiinței care îi vor lua cu asalt. Între după-amiaza zilei de 16 august și 18 august (până la ora 19:35), cariera unora poate să înceapă fulminant (mai ales dacă sunt tineri).

Horoscop Urania: 13 – 19 august 2016 Gemeni

Între 13 și 14 august (până la 7 dimineața), se va contura un puternic impact afectiv al evenimentelor, în majoritate dizarmonice, conflictuale, asupra nativilor. Unii ar putea fi obligați să accepte renegocierea unor contracte, pe fond, sau doar a unor clauze.

Cadrul general al discuțiilor va fi unul încordat, marcat de ieșiri nervoase de ambele părți, de apel la legislație sau la criterii morale, profesionale, personale. Aspect dificil și greu de controlat în cazul unor procese sau conflicte. Nota generală este de blocaj, de opoziție a unor persoane cu funcții înalte în a căror responsabilitate cade rezolvarea sau exprimarea unei poziții oficiale ce va sta la baza deciziilor și procedurilor ulterioare.

CITESTE MAI MULT PE LIBERTATEA.RO

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top