Connect with us
Horoscop Urania 23 - 29 martie 2019 - Venus aduce vești bune zodiilor

Știri

Horoscop URANIA 16 – 22 decembrie 2017 – Zodia care va fi RASCOLITĂ până la lacrimi

Urania a publicat horoscopul săptmânal pentru perioada 16 – 22 decembrie 2017. O zodie va ajunge să fie răscolită în suflet.

Horoscop Urania Berbec – 16 – 22 decembrie 2017

În noaptea de 16 decembrie, gânduri de noapte tulburi, provocate de o nemulțumire materială sau financiară. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, știri și informați, uneori contradictorii, care vin din străinătate sau de la instituțiile statului ori care privesc călătoriile și deplasările programate.

Nevoia de a reveni sau de a repeta un mesaj pentru a primi răspuns. Pe 18 decembrie, la ora 08:31′, se va produce faza de Lună Nouă în Săgetător, care poate declanșa un circuit nou de idei și valori care să justifice noile atitudini și convingeri cu privire la viața socială, la politică, religie, morală, justiție.

Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, acest sector astral devine tot mai important, în economia vieții de fiecare zi a nativilor, cu cât, pe 20 decembrie dimineața, Saturn va intra în zodia Capricornului și va introduce o notă de seriozitate și de responsabilitate, care va fi cu atât mai importantă cu cât nativul ocupă un loc important în societate.

Confruntări de opinii drastice sau imagine publică supusă criticilor și comentariilor negative. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, posibile surprize de la prieteni ori întâlniri ciudate; nu toate senzațiile trăite în aceste circumstanțe vor fi agreabile.

În după-amiaza zilei de 21 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și va patrona, timp de o lună casa a X-a a ridicării în rang, permițându-le unor nativi, mai ales a celor aflați între 28 – 30 de ani și, respectiv 57 – 59 de ani, reorientări profesionale și premize noi de viață, adaptate etapei pe care o traversează în plan personal, familial, social; cei maturi sau în vârstă vor lua în calcul o retragere din punct de vedere public ori o soluție profesională mai puțin solicitantă. Doar cei aflați în preajma vârstei de 41 – 42 de ani își vor asuma responsabilități majore și funcții solicitante.

Horoscop Urania Taur – 16 – 22 decembrie 2017

În noaptea de 16 decembrie, Taurii vor analiza evoluția relațiilor conflictuale sau viitorul unor procese. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, efort de a redresa, din punct de vedere juridic sau administrativ, o chestiune de bani și posesiuni materiale ce le sunt contestate sau pentru care se află în litigiu cu persoane sau cu instituții.

Pe 18 decembrie, Luna Nouă în Săgetător care se va produce va permite o nouă abordare, un nou tip de argumente și strategii favorabile nativilor. Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, motive serioase pentru a se debarasa de simpatiile și interesele care nu mai sunt actuale și care nu mai răspund etapei de viață pe care o parcurg.

Din 20 decembrie dimineața, când Saturn va intra în zodia Capricornului, în acest sector astral vor începe transformări ale personalității tuturor Taurilor, indiferent de vârstă; ele vor opera maturizări, limpeziri sau consolidări ale acelor idealuri și planuri profesionale menite să le dea stabilitate pentru următorii 14 sau 28 /29 de ani.

Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, tulburări ale imaginii publice, nume „vânturat” prin intermediul criticilor, atacurilor, comentariilor negative, observațiilor formulate de rivali, competitori sau superiori. Conflictele personale pot greva capacitatea de a-și exercita atribuțiile ce le revin în cadrul unor funcții și/sau atribuții socio-profesionale. În după-amiaza zilei de 21 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului, respectiv în casa a IX-a a cerului lor de naștere.

El se va alătura planetei Saturn, generând premizele unor maturizări rapide sau ale unor limpeziri în planul conștiinței și al idealurilor; deși, pe fond, contextul nu are o conotație negativă, el va fi resimțit de către unele persoane ca o perioadă dificilă, stingheritoare, apăsătoare ori presărată cu tristețea renunțărilor necesare la visele și iluziile tinereții.

Horoscop Urania Gemeni – 16 – 22 decembrie 2017

În noaptea de 16 decembrie, disfuncții trecătoare în planul sănătății. Griji, trăite în puterea nopții sub forma unor insomnii și frământări interioare însoțite sau nu, de o îngrijorare cu privire la viitorul nativului la actualul loc de muncă. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, se conturează premizele unor înțelegeri, proiecte, colaborări sau acorduri care vor fi consfințite de documente semnate și parafate ori de acte întocmite într-un cadru juridic.

Pe 18 decembrie, la ora 08:31′, se va produce faza de Lună Nouă în Săgetător care poate atrage după sine și debutul câte unui nativ într-o nouă ipostază socială sau partenerială, inclusiv căsătorie/divorț, mai ales dacă despărțirea înseamnă încetarea abuzurilor și nedreptăților comise asupra unui Geamăn).

Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, conștientizarea unor obstacole, prea mari, pentru moment, pentru ca nativul să obțină un avantaj material sau bănesc scontat, sentiment acutizat de Saturn care, pe 20 decembrie dimineața, va intra în zodia Capricornului, și va modifica datele esențiale ale funcționalității casei a VIII-a a cerului de naștere al acestor nativi care se vor lovi de dificultăți majore, pe această direcție, timp de aproximativ doi – trei ani, de acum încolo, obligându-i să-și schimbe planurile inițiale sau să renunțe la intențiile și demersurile care întârzie să se concretizeze.

Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, situații care pun într-o ecuație dificilă aspecte de muncă, dorința de progres profesional și de afirmare. În după-amiaza zilei de 21 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și va intensifica tendința nativilor de a se crampona de bani, bunuri sau de avantajele primite până acum. Marcaj semnificativ, întreaga săptămână, pe sectorul sănătate unde sunt indicii pentru viroze, gripe, răceli, infecții dentare, genitale sau urinare sau de tulburări endocrine.

Citeste mai mult AICI.

Urania astrolog. Nume Simona Vărzaru “Fac meseria asta pentru adevăr, dacă este util şi pentru cei care citesc, cu atât mai bine”, spune Urania, al cărei nume real este Simona Vărzaru. “Este un stoc uriaş de informaţii cu care trebuie să jonglezi, de conexiuni pe care trebuie să le faci, iar contrar celor crezute de mulţi oameni, aspectele astrologice nu se repetă, aşa că nu există similitudini, nici chiar în perioadele calendaristice similare. 1 aprilie din acest an nu seamănă cu 1 aprilie astral al niciunui alt an şi asta este valabil la nivel de secole şi chiar milenii”, spune Urania. Cât de importantă este experienţa profesională? “Esenţială. Nu există astrolog tânăr”, susţine Urania, care declară că mintea îi este atât de “formatată” de adevărurile astrale încât nimic nu o poate surprinde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top