Connect with us
Horoscop Urania 15 - 21 august 2020 Urmează o săptămână cu situaţii greu de gestionat, dar şi cu multă energie

Știri

HOROSCOP URANIA 25-31 ianuarie 2020: Luna Neagră intră în Berbec, secrete bine ascunse ies la iveală. Casa Banilor se goleşte

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 25 – 31 ianuarie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Horoscop Urania. Previziuni astrale zodia Berbec pentru perioada 25 – 31 ianuarie 2020

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, situații neprevăzute în care cel născut în Berbec se poate afla din cauza sau datorită unui prieten. Informații despre cei apropiații care îl miră sau îl pun pe gânduri. Vineri, 24 ianuarie 2020, 12:00 Dialoguri cu replici și afirmații imprevizibile. Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, moment mai calm, mai împăcat, în care nativii se pot concentra pe problemele lor sau pe trăirile lor într-un context de compensare: izolare, somn, tihnă, meditație, visare, cufundare în amintiri.
Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, solicitări care obosesc, enervează sau care depășesc, pentru moment, puterea nativului de a le rezolva de unde și un firesc sentiment de supra-solicitare și una sau mai multe reacții de refuz al acestor factori de stres. Reacții subiective, uneori chiar pătimașe care pot avea un substrat special: Berbecii nu suportă să fie ironizați, să le fie minimalizate sentimentele, să le fie criticate atașamentele ori să li se răstălmăcească opțiunile.

În ziua de 27 ianuarie, Luna Neagră va intra în zodia Berbecului și, până pe 21 octombrie, cât va dura acest tranzit, ea își va exercita influența asupra casei I, a personalității, din perspectiva cerului lor de naștere, astfel încât se poate vorbi de posibile încercări atât organice cât și în plan psihic. Multe dintre elementele constitutive ale personalității lor vor fi zdruncinate și, chiar dacă, nu întotdeauna, ei vor trăi niște evenimente explicite, la nivelul subtil al ființei lor, acest tip de stres astral tot se va manifesta. Alții, însă, ar putea trăi, de acum încolo, o permanentă stare de agitație și îngrijorare care, la o analiză lucidă, poate părea nejustificată, dar acesta va fi felul lor de a percepe aceste influxuri astrale incomode. Atenție la un prim avertisment existențial care le poate fi transmis, concret sau simbolic, și care trebuie de îndată luat în calcul.

Horoscop Urania. Previziuni astrale zodia Taur pentru perioada 25 – 31 ianuarie 2020

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, ipostaze publice mai puțin obișnuite, fel de a li se „vântura” numele unora care poate să le pară lor sau celor observă și analizează contextul, destul de surprinzător. Deși vor fi tentați să sfideze riscurile și să nu țină cont de sfaturile celor din jur, unii dintre cei născuți în zodia Taurului, mai ales dacă se află între 40 – 42 de ani, vor dori să facă niște „mișcări” strategice care să le permită un salt profesional, de imagine sau de statut social. Vineri, 24 ianuarie 2020, 12:00 Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, bună capacitate de a comunica cu prietenii, de a găsi un sprijin moral sau de a trăi momente plăcute de corespondență spirituală, sufletească ori de armonie și satisfacție în planul unei cooperări care să le ofere clipe de mulțumire, de împlinire ori de punere în practică a unor idei/idealuri mai vechi.

Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, stare de nemulțumire ori de iritare, mai mult sau mai puțin justificată, din perspectiva vieții reale dar motivată din punct de vedere afectiv de amintiri sau de trăiri interioare care îi cuplează la factorii mai vechi (un insucces, o neîmplinire, etc.). Această stare se va menține, de-acum încolo, destul de multă vreme, fiind alimentată de Luna Neagră care, în ziua de 27 ianuarie, va intra în zodia Berbecului și, până pe 21 octombrie, cât va dura acest tranzit, le va răscoli sectorul lucrurilor ascunse, mai greu de descifrat și asimilat de către nativ, loc pe harta cerului lor de naștere plin de reziduurile trecutului ori de slăbiciunile trupești care vin pe arbore genealogic sau care le marchează sănătatea, amplificând vulnerabilitățile înscrise în codul lor genetic. Mesaje sau atenționări difuze, din primele zile ale acestui nou tranzit, de care, chiar dacă, pe moment, nu le înțeleg pe de-a-ntregul, nativii trebuie să țină cont.

Horoscop Urania, Previziuni astrale zodia Gemeni pentru perioada 25 – 31 ianuarie 2020

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, moment bun, plăcut, incitant sau util în plan mental. Idei multe, mobilitate intelectuală, bună capacitate de a asimila rapid informații noi, de a învăța mânuirea unui aparat, device, soft. Vineri, 24 ianuarie 2020, 12:00 Unii dintre cei tineri se pot remarca printr-o personalitate în evoluție care impresionează prin forța de expresie și capacitatea de a inova, reformula, aborda subiecte ce privesc viitorul, evoluția și progresul. Capacitate de adaptare la nou, de a răspunde provocărilor, de a se schimba (reinventa, „rebrandui”) sau de a accepta provocările profesionale. Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, răstimp marcat de un succes, de o postură socio-profesională avantajoasă, de o „presă bună”, de a se bucura de încrederea colegilor sau de admirația publicului. Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, dispute cu unele persoane din cercul lor de apropiați. Gemenii vor fi hipersensibili, vor avea impresia că aceia fac referiri critice sau lipsite de respect, mai pe față sau mai voalat (aluzii, subtext). Reacții bruște, replici aspre, puneri la punct drastice.

Din 27 ianuarie, când Luna Neagră va intra în zodia Berbecului și, până pe 21 octombrie, cât va dura acest tranzit, sectorul relațiilor de prietenie va fi mereu pus la încercare. Unele prietenii, mai ales dacă sunt de conjunctură sau sunt menținute din interes, vor fi spulberate, în acest răstimp, de tensiunile provocate de acest traseu astral care, de altfel, le va da, încă din primele zile ale tranzitului Lunii Negre prin Berbec, mesaje și avertismente cu privire la natura unei relații sau la caracterul unui cunoscut. Urmăriți evoluția relației sau a personajului vizat dacă, în următoarele zile vor apărea semne de întrebare sau de nemulțumire. În a doua parte a săptămânii, risc de a (se) strica, din ambiții și orgoliu, un proiect la care Gemenii țin mult.

Horoscop Urania. Previziuni astrale zodia Rac pentru perioada 25 – 31 ianuarie 2020

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, surprize în contextul unui interes pe o temă financiară sau în evoluția unei dispoziții testamentare (moșteniri, donații, legaturi și alte tipuri de despărțăminte de proprietate) care îi pot oferi nativului motive de îngrijorare sau de mobilizare rapidă pentru a găsi o soluție; efort de imaginație dar și posibilă inspirație salvatoare. Vineri, 24 ianuarie 2020, 12:00 Între 27 ianuarie, după ora 01:44, și 29 ianuarie, la prânz, suplețe mentală, adaptabilitate, viziuni generale asupra evoluției unei situații care îi conduc spre intervenții fericite, decizii profesionale bine-venite, noroc în orice tip de învățare și perfecționare, indiferent de vârstă, orizont nou care se conturează într-un plan al activităților superioare, vecine cu idealul. Între 29 ianuarie, după ora 13:51, și 31 ianuarie, motive de stres cu privire la locul și rolul unui nativ în societate și în viața publică. Racii vor face efortul de a contracara niște atacuri ori de a risipi neîncrederea care plutește în jurul lor, cultivată mai ales de către unii parteneri de afaceri, de proiect sau de loc de muncă ori de către rivalii și competitorii care vor, în acest fel, să șubrezească demnitatea și autoritatea unui nativ. În ziua de 27 ianuarie, Luna Neagră va intra în zodia Berbecului și, până pe 21 octombrie, cât va dura acest tranzit, va pune din greu la încercare tocmai acest sector al ridicării în rang prin valorificarea superioară a meseriei ori a calităților personale. Va urma o perioadă de nouă luni în care Racii vor trebui să găsească forța interioară necesară pentru a face față unor situații neplăcute generate, de cele mai multe ori, de către rivali. De altfel, chiar din primele zile ale acestui tranzit, cei născuți în acest semnul Racului vor primi mesaje, sugestii sau avertismente cu privire la natura unor relații care nu sunt deloc ceea ce par a fi (adevăr ascuns).

Continuarea pe Libertatea.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top