Horoscop Urania 27 august – 2 septembrie 2016

Horoscop Urania 27 august – 2 septembrie 2016

Horoscop Urania Berbec
in prima parte a zilei de 27 august, pot continua discutiile aprinse care derapeaza in controverse. Vor continua, daca au apucat sa se concretizeze, discutiile la locul de munca cu privire la o directie ideologica, politica, religioasa, morala, filosofica, culturala, sociala, educationala care contravine principiilor lor si pe care, nativii nu au de gand sa le incalce. Divergente pe probleme majore, cu sefii, indiferent de locul lor intr-o ierarhie profesionala. intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), mici probleme personale sau de familie provocate de chestiunile curente din casa si gospodarie.

CITESTE AICI: Zodia care va avea de suferi in septembrie

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), chef de viata, de relaxare, de destindere sau de obtinere a unor satisfactii care vin din placerile simple directe si care nu cer prea mult efort pentru a le obtine: jocuri pe bani, pariuri, mese copioase, alcool (peste masura), dans, antren, excursii, vacante marcate de evenimente spectaculoase si de inedit. Aspect bun, daca celelalte „mici destrabalari” vor fi ignorate, pentru sportivi care pot face o figura interesanta in concursuri si competitii. Pe 30 august, Venus va intra in casa relatiilor parteneriale si va aduce o posibila atenuare a disputelor sau un strop de sansa in negocieri.

Taur

in prima parte a zilei de 27 august, discutii despre bani, mai ales cu copiii sau cu o persoana draga care profita sau abuzeaza de veniturile nativului. Sobrietate, discretie, tacere, distanta sau chiar rezerva adoptate ori de cate ori Taurii vor trebui sa vorbeasca, sa se exprime in public sau sa faca declaratii. Risc de trac sau inhibitie in fata unor examinatori. intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), mici nemultumiri starnite de activitatile curente care privesc casa, gospodaria si relatiile de familie. Nativii pot face pe autoritarii sau pe hiper – exigentii in „fleacurile domestice”.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), viata acestor nativi poate cunoaste accente puternice, diferite in functie de varsta si statut social: unii pot avea probleme cu iubitul/iubita, altii cu copiii. Este mai greu de anticipat cata satisfactie personala vor avea de pe urma unor petreceri de tipul „nunti, botezuri, cumetrii” pentru ca, pe casa a V-a, se vor petrece, in cascada, cele mai importante evenimente astrologice ale momentului, dand unora posibilitatea sa se afirme fara cenzura iar altora impunandu-le limitari, marginalizari sau situatii delicate. Indiferent de nuanta in care vor fi traite aceste momente, se va impune nevoia de a se pune ordine in dezordinea mai veche sau in crea creata pe moment.

Gemeni

in prima parte a zilei de 27 august, se vor simti, in continuare bine. Teoretic prea multe evenimente nu li se pot intampla, tinand cont ca, acest rastimp, acopera perioada noptii. intre 27 august, dupa ora 07:06′, si dimineata zilei de 29 august, pana la ora 11:12′), nativii vor incerca sa depaseasca o serie de neputinte financiare de moment sau de incurcaturi in care se zbat din cauza unor prieteni care le-u facut, la un moment dat, surprize neplacute.

Din a doua parte a zilei de 29 august pana pe 31 august dupa-amiaza la ora 18:22′), perioada buna pentru cei care doresc sa obtina o victorie prin dialog, spor de informatie, capacitate de a explica, sustine sau combate idei, fapte si argumente. Unii nativi se pot afla in ipostaze onorabile pentru ei, in care pot face dovada tariei lor de caracter intr-un tip de relatii de mica sau medie importanta sociala.

Sunt posibile succese scolare sau legate de etapa admiterii la facultate, la masterat sau doctorat, in tara sau strainatate. Din seara zilei de 31 august pana la sfarsitul zilei de 2 septembrie, puternic impact al vietii de familie asupra nativului care va fi atins de aripa acestui aspect astral multiplu, complet si intens pe relatiile interpersonale din sanul familiei, pe sectorul averii si al posesiunilor locative sau funciare sau pe aspectul bunei ori eficientei lor administrari.

Citeste mai mult pe Libertatea.ro

Acest articol a fost actualizat la: 2016-08-25T19:50:31+03:00 19:50

Pagina: 1 2

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More