Connect with us

Știri

HOROSCOP URANIA saptămânal 11 -17 noiembrie 2017. Perioadă neagră pentru zodii. Ce se întamplă în această noapte la 01:26

Previziuni astrologice pentru perioada 11 -17 noiembrie 2017. O ipostază delicată: Beneficii în conjuncţie în Scorpion Beneficii în conjuncţie în Scorpion.

Horoscop URANIA – BERBEC – Saptamana 1 -17 noiembrie 2017

Pe 11 noiembrie, nativii vor găsi, mereu, un prilej să se impună în fața copiilor sau a celor dragi. Între 11 noiembrie, după ora 18:41′, și începutul zilei de 14 noiembrie, preocupări legate de activitatea curentă care impun atenție, efort de concentrare și hărnicie. Discrete tulburări digestive pe fond neuro-vegetativ.

Citește și: Zodiile care îşi vor găsi perechea până la Crăciun: Cupidon e pe fază

Între 14 noiembrie, după ora 01:26′, și dimineața zilei de 18 noiembrie, răstimp al disensiunilor în familie. Frecvente contradicții între asociați. Berbecii vor avea tendința să reacționeze energic, uneori chiar brutal. Evoluție neprevăzută în cazul unor litigii; nativii vor avea inițiative surprinzătoare.

Uneori, presiunile profesiei sau ale funcției vor fi motivul ieșirilor lor temperamentale. Între 16 noiembrie după ora 10:29′, și 17 noiembrie, accent major pus pe aspectele materiale, patrimoniale sau bănești în care sunt implicate și alte persoane de a căror voință sau capacitate de decizie depinde rezolvarea lor (ajutoare, burse, împrumuturi, acte de donație, testamente).

Horoscop URANIA – TAUR  – Saptamana 1 -17 noiembrie 2017

Pe 11 noiembrie, posibile situații în care nativii vor trebui să-și afirme răspicat un punct de vedere, să recurgă la gesturi forte, să-și apere statutul de autoritate în sânul familiei.

În cazul în care relațiile dintre soți se vor degrada, nativii ar putea primi un sprijin prin intervenția unui membru de familie respectat.

Citește și: Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Ce aduce Luna Nouă în Scorpion

Între 11 noiembrie, după ora 18:41′, și începutul zilei de 14 noiembrie, Taurii vor simți nevoia să facă ordine în relațiile cu copiii lor sau cu o persoană dragă.

Uneori, dorințele lor vor fi dictate de interesele sau de preocupările care nu le mai sunt respectate sau care sunt încălcate prin răsfățul și exagerările acelora.

Răbdare și metodă în cazul celor care trebuie să ducă un proiect la bun sfârșit, mai ales dacă este vorba de activități din sfera artistică sau interpretativă, care vor impune nevoia de a zăbovi pe detalii, de a verifica, de a corecta, de a șlefui un produs, o creație.

Horoscop URANIA – GEMENI – Saptamana 1 -17 noiembrie 2017

Pe 11 noiembrie, nativii pot avea câștig de cauză ca rezultat al tăriei lor de caracter sau a forței și priceperii cu care vor expune și vor susține o cauză.

Succes la capătul unei deplasări cu scop precis. Noroc în cazul unui examen (verificare, test, interviu). Între 11 noiembrie, după ora 18:41′, și începutul zilei de 14 noiembrie, preocupări casnice, activități domestice, schimb de opinii, cu una sau mai multe rude, cu privire la administrarea unui bun comun, de familie.

Între 14 noiembrie, după ora 01:26′, și dimineața zilei de 18 noiembrie, provocări afective: Gemeni se vor simți atrași de o persoană, de plăcerea aventurii.

Posibil efort major făcut de către cei care desfășoară activități sportive în vederea recuperării forțelor fizice, afectate de o boală sau de o accidentare, ori în vederea câștigării unui record.

Moment al succesului, debut sau afirmare spectaculoasă în cazul celor care desfășoară activități artistice și/sau interpretative.

Horoscop URANIA – RAC – Saptamana 1 -17 noiembrie 2017

Pe 11 noiembrie, capacitate de a rezolva cu bine o problemă bănească, mai ales în ipostaza salarială, prin susținerea autoritară și argumentată a punctului lor de vedere.

În cazul discuțiilor provocate de nativ în acest scop, este bine să se păstreze moderația și măsura; aroganța și enervarea nu vor conduce la succes.

Între 11 noiembrie, după ora 18:41′, și începutul zilei de 14 noiembrie, Racii vor simți nevoia să facă exerciții practice pentru a-și perfecționa îndemânarea, pentru a căpăta mai multă experiență.

Spiritul critic care nu le va atrage nativilor simpatia celor vizați de observațiile lor, chiar dacă ele vor fi pertinente.

Risc, pentru Raci, de a deveni chițibușari și de a se bloca la un detaliu. Între 14 noiembrie, după ora 01:26′, și dimineața zilei de 18 noiembrie, în unele familii se vor înmulți discuțiile aprinse pe o temă de interes comun.

Citește horoscopul complet URANIA pentru saptamana 11-17 noiembrie pentru toate zodiile pe site-ul Libertatea.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top