Connect with us
Horoscop Urania pentru săptămâna 18-24 mai. Ce aduce Luna Plină în Scorpion pentru zodii

Știri

Horoscop Urania săptămânal 20 – 26 noiembrie 2017: „A venit și vremea acestei zodii dupa 12 ani de chin să aiba parte doar de succes!”

Urania prezintă în feicare duminică previziunile din horoscopul săptămânal. Mai jos puteți citi cum sunt afectate zodiile de intrarea soarelui sub semnul scorpion.

”Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania care îți spune totul despre cum îți influențează planetele zodia, a avut prima ediție duminică, 8 octombrie. În fiecare duminică, Urania îți va spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

„De-a lungul timpului o să înțelegeți cum și de ce s-a ajuns la această formulă. Emisiunea va fi mult mai lungă și mai bogată în sugestii, informații și provocări de cât a fost până acum în 21 de ani. Este vorba despre un nou proiect care presupune o abordare lejeră și necenzurată de la factorul timp, ceea ce pentru mine este o minune”.

„Emisiunea este mult mai lungă și mai bogată în sugestii, informații și provocări de cât a fost până acum în 21 de ani. Este vorba despre un nou proiect care presupune o abordare lejeră și necenzurată de la factorul timp, ceea ce pentru mine este o minune”, spune Urania, despre emisiunea „Uranissima”.

Horoscop Urania Berbec pentru săptămâna 20-26 noiembrie

Între seara zilei de 18 noiembrie și dimineața zilei de 21 noiembrie, informații și relații cu străinătatea prin intermediul unor persoane sau instituții. Capacitate de a învăța, de a se perfecționa sau de a acumula cunoștințe într-un domeniu profesional prin stagii și studii de specialitate.

Între 21 noiembrie, după ora 09:14′, și seara zilei de 23 noiembrie, premize rigide, care nu lasă loc la interpretări subiective obligându-l pe nativ să vegheze la felul în care se desfășoară viața lui publică și ce decizii ia dacă are funcții și responsabilități.

Pe 22 noiembrie, la ora 05:05′, Soarele va intra în zodia Săgetătorului, dând semnificaților legate de conștiință și profesie o nouă șansă de evoluție dar, sporind, totodată, șansele de a face deplasări peste hotare.

Între 23 noiembrie, după ora 22:15′, și 24 noiembrie, posibile surprize de la prieteni ori evoluție neașteptată a relațiilor de prietenie. Opoziția Uranus/Marte, pe direcția Berbec/Balanță a caselor I/VII, ar putea reprezenta substratul astral al unor conflicte între soți și asociați ori între posibilii colegi dintr-un proiect.

Nativii ar trebui să evite inițiativele spontane, asupra cărora nu au meditat, gesturile hazardate și afirmațiile nefondate pe argumente, mai ales în contextul unor litigii sau procese.

Horoscop Urania Taur pentru săptămâna 20-26 noiembrie

Posibile scene de gelozie în unele cupluri, certuri care pleacă de la reacții egoiste, individualiste ori de la sentimente exacerbate. Între seara zilei de 18 noiembrie și dimineața zilei de 21 noiembrie, preocupări legate de întocmirea unor acte oficiale, de nevoia de a intra în legalitate cu privire la statutul unor bani și/sau bunuri, discuții și consultări pe chestiuni de metodă cu privire la eventualele avantaje materiale ce i-ar reveni nativului prin diligența unor persoane sau instituții.

Între 21 noiembrie, după ora 09:14′, și seara zilei de 23 noiembrie, este posibile ca nativilor să le treacă prin minte gânduri care, în loc să limpezească o chestiune, mai mult o complică, prin conștientizarea unor limite, neputințe, interdicții, eventuale drumuri fără ieșire.

Circumspecție, tristețe, reticență, renunțare, abandonarea unor idei și proiecte ce nu mai par actuale sau utile. Pe 22 noiembrie, la ora 05:05′, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și va începe să tranziteze casa a VIII-a, deschizând perspectivele unor demersuri utile și corecte în regimul banilor și bunurilor.

Între 23 noiembrie, după ora 22:15′, și 24 noiembrie, nativii vor trebui să supravegheze evenimentele care se derulează și care le pot leza, întrucâtva, statutul social sau autoritatea publică.

Atenție la propunerile care li se vor face și care îi pot tenta prin perspectivele care s-ar putea deschide în avantajul evoluției lor profesionale dar care pot ascunde prea multe riscuri ori capcane greu de identificat pe moment.

Horoscop Urania  Gemeni pentru săptămâna 20-26 noiembrie

Între seara zilei de 18 noiembrie și dimineața zilei de 21 noiembrie, numeroase premize pentru dialoguri, negocieri menite să pună la punct detaliile unui contract, ale unui parteneriat ori să rezolve un conflict.

Nota generală este de discuții oficiale sau cu miză legală (acte ce urmează a fi legalizate, consfințite prin aprobări ulterioare), susținută, din ce în ce mai bine, începând cu 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetătorului, în acest sector astral.

Între 21 noiembrie, după ora 09:14′, și seara zilei de 23 noiembrie, griji și/sau nemulțumiri provocate de stagnarea unor demersuri ori de piedicile care se ridică în calea unor soluții de natură materială sau bănească.

Între 23 noiembrie, după ora 22:15′, și 24 noiembrie, idei interesante, soluții originale, capacitate de a gândi repede și bine. Vor fi avantajate activitățile care presupun rapiditate în reacții, ingeniozitate, spontaneitate, capacitate de exprimare expresivă, susținere ideatică, relații directe cu publicul (lecții, cursuri, demonstrații, conferințe) sau mediate, prin luări de poziție, declarații, interviuri.

Sectorul speranțelor legate de integrarea nativului în anumite grupuri de interes sau de acțiune va funcționa mai bine, începând cu 23 noiembrie, când Neptun va părăsi retrogradarea, în care s-a aflat multe luni de zile, și va reveni la mișcarea directă, reluând firul evenimentelor sau șanselor conturate până la, sau în prejma datei, de 24 februarie a.c.

Horoscop Urania Rac pentru săptămâna 20-26 noiembrie

Între seara zilei de 18 noiembrie și dimineața zilei de 21 noiembrie, solicitări la locul de muncă; provocările pot veni de la un context oficial de ultim moment care va pune în termeni noi ordinea, ierarhia și specificul activității, instaurând nevoia de a se opera schimbări și adaptări rapide.

Impuse de un cadrul legal care urmează să intre în vigoare, în instituția unde își desfășoară activitatea, ipostază care se va accentua o dată cu ziua de 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetătorului. Nevoia de a consulta doi sau mai mulți specialiști, în cazul unei afecțiuni greu de diagnosticat sau asupra căreia există mai multe soluții terapeutice.

Între 21 noiembrie, după ora 09:14′, și seara zilei de 23 noiembrie, abordare rigidă a unor subiecte de discuție; ostilitate față de schimbare, nevoia de siguranță prin apelul la formulele tradiționale de soluționare a problemelor parteneriale.

Posibilă influență negativă a rudelor care ridică pretenții, pun condiții sau creează un cadru vulnerabil moral, material, social, uman, împiedicându-l pe nativ să acționeze liber de constrângeri.

Între 23 noiembrie, după ora 22:15′, și 24 noiembrie, Racii s-ar putea vedea nevoiți să facă față unor surprize cu privire la felul în care se desfășoară o chestiune de interes material sau, poate, vor găsi o soluție ingenioasă care să le permită abordarea, dintr-o altă perspectivă, a unui interes material personal.

Citește horoscopul INTEGRAL realizat de Urania pentru toate zodiile pe site-ul Libertatea – AICI

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Soarele intră în Săgetător și schimbă lista cu zodii favorizate de astre

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2017. Soarele intră în Săgetător și schimbă lista cu zodii favorizate de astre. Află ce se întâmplă cu zodia ta! Citește previziunile complete!

Berbecii nu au prejudecăți în amor, dar nici tăria de a rezista tentațiilor. În viața profesională, au protectori și noroc … CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Taurii sunt răsfățați de cei din jur. În iubire, sunt mai receptivi la dorințele partenerului, dar nu pot renunța la gelozie … CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Gemenii sunt apreciați și promovați la serviciu. Dacă au nevoie de bani, apar soluții de-a dreptul miraculoase… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Racii au parte de pasiune în cuplu. Cei singuri se îndrăgostesc, dar persoana aleasă nu e pe placul familiei… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Leii au noroc în dragoste și își pot îndeplini visul de a deveni părinți. În plus, un vechi hobby le poate aduce bani… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Fecioarele au relații excelente cu partenerul și copiii, dar și responsabilități suplimentare față de unul dintre părinți… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Balanțele au succes în negocieri și semnează contracte avantajoase, pleacă în călătorii sau trebuie să onoreze multe invitații… CITEŞTE CONTINUAREA AICI

Scorpionii câștigă mai mulți bani din munca proprie, iar în plan sentimental, au parte de schimbările mult așteptate… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Săgetătorii au succes pe toate planurile, dar au și foarte multe responsabilități de care ar fi bine să nu uite… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Capricornii se pregătesc pentru marile schimbări din decembrie. Acum trebuie să își rezolve problemele din trecut… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Vărsătorii trebuie să investească mai mult în propria persoană, să fie mai selectivi și să nu se „afișeze” cu oricine… CITEŞTE CONTINUAREA AICI
Peștii sunt în centrul atenției și impresionează persoane cu putere de decizie. Astfel, succesul lor e garantat… CITEŞTE CONTINUAREA AICI

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie este marcat de 4 evenimente importante care vor influența toate zodiile. Acestea sunt:
21 noiembrie: aspectul armonios de „sextil” dintre planeta Venus și Pluton, care va aduce intensitate, pasiune sau interes pentru tabu-uri și pentru explorarea senzualității în relații, dar și o mai mare atenție acordată banilor și modului în care ei sunt investiți și cheltuiți.

22 noiembrie: Soarele va intra în Săgetător, aducând un plus de optimism și spirit de aventură, dorință de cunoaștere sau pasiune pentru călătorii.

Prezența planetei Mercur în aceeași zodie va amplifica dorința de comunicare și socializare, în timp ce Saturn, aflat tot încă în Săgetător, ne va cere să rămânem cu picioarele pe pământ și mai ales să dăm dovadă de maturitate și responsabilitate în orice relație sau în orice demers.

22 noiembrie: Neptun va reveni la mersul direct în zodia Pești, accentuând interesul pentru spiritualitate sau spre autocunoaștere, încurajându-ne să ținem cont de intuiție și să fim generoși.

25 noiembrie: aspectul armonios de sextil dintre Mercur (planeta Comunicării) și Uranus (planeta Schimbării, a Revoluțiilor și surprizelor). Acest aspect va influența comunicarea, socializarea și tot ceea ce este legat de internet.

Află cum te influențează aceste evenimente astrale! Citește previziunile complete!

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2017 BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top