Connect with us
Horoscop weekend 3-4 octombrie. Zile de iubire pentru Pești

Știri

Horoscop weekend 3-4 octombrie. Zile de iubire pentru Pești

Horoscop weekend 3-4 octombrie. Sunt două zile în care, mai ales nativii zodiei Pești, se vor bucura de timp petrecut cu persoana iubită. Fie că vor merge la o cină romantică, sau vor alege să stea acasă, cu siguranță le va prinde bine orice moment în doi.

Horoscop weekend 3-4 octombrie. Berbec, Leu, Săgetător

Pentru semnele de Foc, acest sfârșit de săptămână aduce gânduri și idei noi cu privire la ce au de făcut în următoarea perioadă. Desigur, nativii acestor zodii se vor relaxa în aceste două zile, dar asta nu înseamnă că nu își vor seta noi obiective. Sunt zodii caracterizate de acțiune, de impuls și de energie, pentru care, cel puțin mental, conceptul de timp liber nu există.

Taur, Fecioară, Capricorn

Pentru semnele de Pământ ale zodiacului, aceste două zile îi fac și mai raționali decât sunt. Ei se gândesc mai abitir la aspectele materiale ale vieții și la ce ar trebui să facă în plus pentru bunăstarea familiei. Foarte buni organizatori, ei vor trasa negru pe alb obiectivele pentru următoarea săptămână. Nu le-ar strica, însă, să se odihnească nițel.

Gemeni, Balanță, Vărsător

Semnele de Aer sunt nemulțumite de tot și toate. Nu le place nimic și au toane. Dacă le întrebi ce se întâmplă și de unde această stare, nu vor ști să răspundă. Starea generală proastă vine din niște frustrări personale pe care trebuie să le identifice și să le rezolve. Dacă nu vor face asta, riscă să îndepărteze pe toată lumea de lângă ei.

Rac, Scorpion, Pești

Semnele de Apă sunt firile cele mai introvertite ale zodiacului, dar și foarte sociabile.  Familiști convinși, își petrec timpul gândindu-se la cei dragi, la ce pot face pentru ei și sunt atrași de călătorii și experiențe împreună cu persoana iubită. Receptivi la sentimente şi emoţii, ei judecă în primul rând cu sufletul, şi abia apoi caută argumentele obiective.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top