Connect with us
Horoscop Weekend Neti Sandu 24-25 august 2019 - Haos în weekend și pericole mari pentru o zodie

Știri

Horoscop Weekend Neti Sandu 24-25 august 2019 – Haos în weekend și pericole mari pentru o zodie

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principalele previziuni din horoscopul lunii august 2018, realizat de Neti Sandu.

Horoscop Weekend Neti Sandu  LEU

O să puteți rezolva câteva probleme serioase care vă stresează de multă vreme, să vă schimbați serviciul, domiciliul, să plecați într-o vacanță și să întâlniți pe cineva care vrea să formați un cuplu și să fiți fericiți. Vești bune, așadar!

Horoscop Weekend Neti Sandu  FECIOARĂ

Poate mai inventați ceva din care să câștigați bani în plus, să vă luați tot ce trebuie pentru casă, familie, vacanță, școală și – neapărat – să vă-ngrijiți de copii și de sănătatea voastră și a celor din familie! It’s a must!

Horoscop Weekend Neti Sandu  BALANȚĂ

Vouă pare să vă meargă din ce în ce mai bine din punct de vedere sentimental, vă completați frumos cu partenerul de suflet. O să vă puneți casa la punct și acest lucru costă! Poate vă luați un extrajob.

Horoscop Weekend Neti Sandu  SCORPION

O să vă primiți banii pe care-i meritați, vi se validează un statut și o să faceți progrese în sfera carieră și-ncepeți o viață nouă, din mai multe puncte de vedere – e anul vostru special și o să simțiți din plin acest lucru!

Horoscop Weekend Neti Sandu  SĂGETĂTOR

O să reglați o situație contractuală, de afaceri, și pe cea bancară o lămuriți din mers, ca să știți ce aveți de făcut în continuare pentru c-o să dați de provocări imense, de calibrul vostru.

Horoscop Weekend Neti Sandu  CAPRICORN

S-au adunat cam multe pe capul vostru, dar e cel mai nimerit moment să vă descotorosiți de problemele vechi și să vă restartați! V-așteaptă o nouă partitură în carieră și cât de curând și în viața sentimentală.

Horoscop Weekend Neti Sandu  VĂRSĂTOR

Poate va trebui să luați o decizie referitoare la viața de cuplu, să împărțiți responsabilități, și să vă drămuiți banii încât să v-ajungă pentru evenimentele de sezon. Sănătatea cere să fie atent monitorizată până la sfârșitul anului.

Horoscop Weekend Neti Sandu  PEȘTI

O să mai scăpați de tensiunile de la serviciu și vi se deschid noi perspective profesionale de care ar fi bine să profitați din plin! Promite să fie o lună bănoasă și să vă permiteți un timp de respiro la munte sau la mare.

Horoscop Weekend Neti Sandu  BERBEC

Banii se tot adună în cont, vine și împlinirea în plan afectiv, apare omul visurilor voastre și n-o să mai plece, pentru că o să vă asortați de minune. Veți descoperi o sumedenie de puncte comune. Vă gândiți s-aveți și copii.

Horoscop Neti Sandu. Previziunile lunii august

Horoscop Neti Sandu. Previziunile lunii august

Horoscop Weekend Neti Sandu  TAUR

V-așteaptă cineva pe alte meleaguri să petreceți o vacanță împreună, poate vă faceți un rost acolo, o să vă găsiți de lucru în țară sau în străinătate. E un an bun pentru mariaj sau pentru a repara o relație care nu mai mergea.

Horoscop Weekend Neti Sandu  GEMENI

O să fie mult de lucru și la serviciu și acasă, și, cu toate astea, puteți da o fugă la distracție, în stațiunea, locul preferat. Se poate să vindeți, să cumpărați o casă prin  luna noiembrie.

Horoscop Weekend Neti Sandu  RAC

Se reglează automat situația financiară, poate vi se aprobă și un credit bancar, să vă luați casa mult visată și să vă puteți întemeia o familie. O dragoste mai veche renaște din propria cenușă, ca pasărea Phoenix.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top