Connect with us
Horoscop zilnic 1 iulie 2016

Știri

Horoscop zilnic 1 iulie 2016. Sanse bune pentru Raci

Horoscop 1 iulie 2016. Previziuni detaliate pentru 1 iulie 2016!

Berbec

Nu insista sa duci mai departe un plan daca vezi ca toate eforturile tale sunt zadarnice. E bine sa iei, sa te detasezi de toate si sa nu te mai gandesti la acel proiect ce s-a impotmolit. E semn ca ai consuma inutil timp si energie, fara a ajunge la ce ti-ai propus, ca atare uita de el pentru o vreme. Dupa o perioada de ragaz, s-ar putea sa vezi lucrurile cu totul altfel si sa inceapa sa apara si solutiile, dar acum nimic nu se mai misca. Profita de pauza pentru a te relaxa si a te gandi la altceva; abandoneaza acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioada! Il vei continua altadata.

Taur

Nu te crampona de banalele hopuri absolut firesti in drumul tau spre implinirea unui vis. Rolul lor e acela de a-ti testa perseverenta, de a-ti pune la incercare ambitia, pentru ca, daca toate ar evolua lin, nici nu vei aprecia ceea ce te asteapta la capat. Visul tau cel mare e inca departe, dar faci pasi mari si siguri spre el, fara a te lasa oprit din elan de aceste probe. Altul ar fi abandonat poate la primul hop, dar nu si tu, ba, dimpotriva: parca te ambitionezi si mai tare cand vezi cat de multi se opun planurilor tale. Vei ajunge la capat, dar nici repede, nici usor!

Gemeni

Lumea apreciaza deciziile tale, pentru ca are incredere in judecata ta impartiala si justa. Unii chiar depind de verdictele pe care urmeaza sa le dai si incerci sa fii cat se poate de detasat si sa nu pleci urechea la nicio incercare de manipulare si intimidare. Cu cat ramai mai surd la tentativele unora de influentare, cu atat mai corecta va fi decizia ta finala, si lumea va aprecia felul just in care ai aranjat lucrurile. Adevarul intotdeauna invinge, iar tu vei oferi azi o parere avizata ce va face lumina intr-o situatie din care are mai multa lume de suferit.

Citeste si: ANUL MAIMUTEI DE FOC: PREVIZIUNI legate de noul an chinezesc

Horoscop sexual iulie 2016. Se activeaza unele zodii

Rac

Privesti la cineva de langa tine cum sarbatoreste o mare reusita, pentru care a muncit enorm. Poate fi un exemplu demn de lauda, pe care il poti urma indeaproape, pentru ca, daca el a reusit, poti si tu, daca folosesti reteta succesului sau. Cere-i sfatul, profita de experienta pe care o impartaseste cu drag si altora, fa exact ceea ce spune, pentru ca metodele pe care le transmite celor dornici sa asculte sunt deja verificate. Daca la el a mers, de ce n-ar merge si la tine? Valorifica din plin experienta altora, pentru ca se potriveste de minune si in cazul tau!

Leu

Cantareste mai atent daca merita sa accepti ajutorul pe care ti-l ofera astazi niste prieteni, ca nu cumva pretul pe care il vei avea de platit, mai tarziu, sa fie mai mare decat ceea ce primesti acum de la ei. Ceva iti spune sa fii mai prevazator, sa nu crezi tot ce ti se promite, pentru ca, in spatele aparentei prietenii, s-ar putea afla si altceva, care, momentan, nu iese la lumina. Cand va iesi la iveala, te vei felicita ca ti-ai ascultat intuitia care ti-a spus sa nu te increzi in acei oameni care aveau si alte interese decat cele pe care le declarau sus si tare.

Fecioara

Nu te lasa invins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare, pentru ca ai si tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar desi esti un negociator innascut care prefera sa faca pace foarte repede, de data aceasta contradictiile te irita si pe tine si sari la atac. Vei fi multumit ca ti-ai aparat punctul de vedere in fata celor care spun nu la orice. Nu te lasa insa atras in capcana celor nervosi, pentru ca ei abia asteapta sa te scoata din sarite si sa te domine cu agresivitatea lor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top